You want it all, you want it small


Idag var jag och tittade på en sån här. En sån ska jag köpa! Ska kanske beställa den redan ikväll, när pappa kommer hem och kan hjälpa mig hih. Efter jag kollade på den gick jag och åt med Katta, Emma, Malin och Ellie. De är mina myyyskompisar!♥

Fina saker som man aldrig kommer glömma kommer jag inte ihåg


Bilder fårn igår hemma hos Linnea. Sen åkte vi hem till Jill och hängde med lite fint folk och efter det blev det skylten och guldgossen. Rätt värd kväll!

Vi hade vår sista konsert med klassen igår, för folkungamänniskor. Det var lätt den bästa och roligaste konserten! Tänkte ni skulle få se några bilder från i veckan:


Okej jag hade visst inte så många, men ja, de här får räcka!

Idag ska jag träffa mina bäbisar Sofia och Astrid. Vi ska ta med oss Sofias fotoskärm och gå ut och fota! Fast nu när jag tittade ut genom fönstret såg jag att det blåser ganska mycket. Hoppas det går bra i alla fall! Och sen får vi se vart kvällen leder.

Alla älskar Katjakaj och Bentebent!

Sitter hos Linnea med Katta och Emma. Snart kommer Karin också!

Tänkte bara passa att säga att Lisa är bäst också. Hihihi.

Hej då!!

Jag tycker synd om mig själv


Nu peppar vi med salt!



Sommarbilder
Har haft en väldigt skön dag (som jag redan har skrivit förut) efter en jättebra och fin natt. Nu ska jag borsta tänderna, se på ännu mer Gossip Girl och sen sova. Imorgon börjar våra konserter med klassen på olika skolor. På torsdag klockan 19.00 har vi gratis föreställning för alla i Folkungaskolans aula, ta en sväng förbi tycker jag!

Mina vänner är bäst

Skönt med studiedag idag kan man säga. Sovmorgon och GossipGirl. Har precis ätit lunch efter att ha varit ute och fotat med Sofia. Vi hade med oss en typ, fotoskärm eller nåt, kommer inte riktigt ihåg vad det kallades, men det gjorde att ljuset reflekterades och grejer. Kul var det i alla fall. Och det blev nog några fina bilder. Lägger upp dem här sen när Sofia har skickat. Så länge slänger jag in några dåliga (men fina) mobilbilder från mcdonalds igår. Mina vänner är bäst!


Tårta överallt

Fin dag. Efter skolan gick jag till McDonald´s med fina vänner. Sen åkte jag och Linnea till gymmet och körde hårt. När jag kom hem åkte jag och Sofia direkt till kyrkan där det blev tårttävling. Det gick ut på att göra finaste tårtan och godaste och blablabla... Det hela slutade med att det snarare blev en liten tävling mella mig och Sofia mot Josefine och Ludvig, att förstöra för de andra. Kladdigt och kul! Jag tror jag och Sofia vann där faktiskt. Annars kom vi trea (av fyra). Bra kämpat tycker jag!

Min och Sofias tårta (under vindruvorna har Josse lämnat ett mycket fint handavtryck).

Josses och Luddes tårta. Vad ska jag säga? Smakrik!

Mums var ordet


Igår gjorde jag och syster en kladdkaka, deckorerade den mycket fint med massor grädda och karamellfärg. Sen åt vi och såg på GossipGirl. Muuuuuuums! Det blev lite över som jag tänkte äta ikväll efter jag har tränat. Men först ska jag till Carro och byta julklappar. Bättre sent än aldrig, right?

Sånt där inlägg som egentligen inte spelar någon roll

Har nog haft en av världshistoriens tråkigaste lördagar hittills. Har verkligen inte haft någonting att göra, till och med plugga kändes lockande ett tag. Men nu har jag och syster fixat lite planer för kvällen i alla fall, så det blir nog bra tillslut. Har ny header förresten, igårkväll var lika "jagharingetattgöra" som idag... Har suttit och kollat igenom alla mina gamla headrar haha, har kommit på att jag saknar den här väldigt mycket:

Den satt fint där uppe tyckte jag. Däremot har jag haft många fula också. Det är ju kul att variera sig lite. Har nyss räknat mina fruktmärken förresten, i brist på annat att göra, och jag har 1055 stycken nu! Tycker faktiskt det är ganska mycket. Funderar på att sätta som mål att få 5000 innan jag tar studenten, men funderar på om det blir lite för högt kanske.. . Nu ska jag träffa Sofia, äntligen nåt vettigt att göra! Hej!

"När jag blir stor ska jag bli norsk hemmafru"





Bilder från handbollsvm i veckan. Hoppas ni lägger märke till att sista bilden är norska coola spelare som faktiskt vinkade! Och att vi hade mycket roligt.

Idag skulle jag fika med Agnes och vi mötte även Malin, Sofia och Mariam. Det var mysigt. Och nu ska jag snart träffa min Sofia, om hon bara vill ta lite bättre kontroll över sin mobiltelefon (ja, det där var en pik mot dig Sofia).

Jag byter livsstil


Har ganska fullt upp med att sjunga på handbollsvm för tillfället, så blogga har jag inte riktigt tid med. Men jag ska inte klaga, det är sjukt roligt! Antar att jag för en gångs skull har skaffat ett vettigare att göra än att ägna livet åt att blogga. Kan ju vara kul att testa på det med tänkte jag.

33% burger king?



Supermys fika igår med Sofia. Vi passade på att rensa ut alla våra kvitton, från 2009 och framåt höhö. Det var nog ganska bra att få det gjort, plånboken var lite uttöjd... Lite spännande att se vartifrån man hade mest kvitton ifrån också ehe... Nu ska jag fortsätta med historialäxan och vara ambitiös.

Om jag var ett djur skulle jag vara en plugghäst


Pluggar och tröstäter choklad, det är så det ska vara ibland. Ikväll ska jag träffa min bäbisar Sofia och (troligtvis) Astrid. Och imorgon ska jag träna med Linnea och sen blir det rep inför nationalsångsjungande på handbollsvm i veckan. Rätt bra helg om jag får säga det själv.

En vanlig dag igen igen igen igen igen


Bild från i somras

Idag har jag som vanligt nuförtiden varit i skolan. Det var en rätt skön dag, mycket håltimmar och så. Slutade dock klockan fem, eftersom det var nationalssångsrep inför handbolls-vm. Det tråkiga med idag var att Sofia var i min skola en stund, men jag missade både henne och hennes sms. Nu funderar jag på att skriva en låt om min kära vän Anna (det är en läxa, jag gillar såna läxor!) eller så ska jag kanske ta och spela lite trumpet. Jag ska flytta mig härifrån i alla fall hade jag tänkt. Såå, ha det bra så länge!

Då blir allt som vanligt fast på ett annat sätt


Sitter och planerar sambolivet med Sofia och testar mitt nya nagellack. Har haft en rolig helg, och en skön söndagskväll. Och imorgon börjar skolan igen.

Ski ski skidor



Som sagt så åkte jag, Lisa och Linnea skidor idag, i Kisabackarna. Det var väldigt roligt! Något som definitivt måste göras om.

De sista planerna för jullovet

Snart ska jag åka in till stan och träffa Linnea och imorgon ska jag åka slalom med henne och Lisa. Oooyäää! Ska upp vääldigt tidigt imorgon. Men det är det (nog) värt! Ihi!

Gamla tider igen

Idag har jag och Linnea förberett oss inför beach 2011, det gäller ju att vara ute i god tid liksom. Och ikväll kommer Alicias kompisar hit ock lagar tacos till mig, inte helt fel! Sen ska jag ut med Sofia och Astrid och göra skridskobanan farlig. Jag ska lära dem allt om piruetter och flygskär, för sånt är jag så himla himla bra på!

Ihi länge sen

Fin middag med Anna och Katta




You heard rubriken! Eller nej det gjorde ni ju förstås inte, men ni såg den. Höhöhö. Skojigt värre! Nu blir det antagligen lite Gossip Girl innan jag ska försöka vända tillbaka dygnet. Är man beroende så är man.

Ordbajs för intresserade människor

I söndags spontanåkte jag till Linnea och myyyste med henne och Sex and the city och igår kom Carro hit och myste med mig, Linas kvällsbok, Gossip Girl, Dagmar, skridskor och hennes nya systemkamera. Det var mys!

Förresten, om någon skulle vara intresserad, så kan jag berätta att jag faktiskt såg Harry Potter och halvblodsprinsen häromdagen, den är min totala favoritharrypotterfilm! Sjukt bra verkligen. Det är synd att den sjunde filmen inte blev alls lika bra... Bara att hoppas på den åttonde då!

Och så kan jag också passa på att säga som jag sa till Carro idag, att jag har kommit på att när skolan började efter sommarlovet så tänkte jag "nästa gång jag kommer få sova ut är på jullovet, eftersom jag åker till Taizé på höstlovet". Däremot vet jag inte om jag sover ut så mycket nu men... Men jag tänker inte inte inte sluta upp med mina traditioner bara för att få sova, Taizé är grejen asså! Egentligen borde man åka dit oftare, typ sportlovet också, och påsklovet, sommarlovet och varför inte nån studiedag här och där? Nästan så man borde bli broder där asså, ibland är det synd att man är tjej höhö.


Som ni ser, mycket fint!

Nu ska jag typ göra mig redo, för mormor och morfar kommer med mina kusiner för att titta på Dagmar och fika om ungefär 5 minuter. Hej!

BS och frizzle är grejen asså


Jorden är ju rund, men just idag tycker jag allt känns väldigt fyrkantigt... Kan verkligen inte förstå varför, det måste ju vara nåt konstigt? Jag skyller allt på Sofia höhö. Det är hennes fel! Xoxo!

RSS 2.0