Jag har längtat till den här dagen, fast inte till idag

Jag har en sjukt tråkig söndag. Bara så att alla vet. Någon som har något förslag på vad man kan göra?


Och vill du inte se mig så är det bara be mig


Den här låg på mitt skrivbord när jag kom hem idag!


Verkligheten känns blå

Det blev cupcakes ändå! Design by Sofia och Elvira.


Här är några av dem (vi hade ätit upp de andra :P). Det roligaste med Cupcakes tycker jag är att man får designa lite själv och att de är så söta. Och så är de ju goda!

Ska förhoppningsvis träffa Sofia och Astrid ikväll, får se lite när Astrid kommer hem och så :).

Och med det som smälter följer jag med

Sorry för vääldigt dålig uppdatering, men internetet i fjällen var jättesegt så jag orkade helt enkelt inte blogga. Det var väldigt roligt att vara där, vi åkte skidor varje dag trots att det var superkallt. Fast det känns rätt skönt att vara hemma ändå.

Idag ska jag träffa Sofia och sen mest slappa tror jag. Har blivit jättesugen på att baka cupcakes, men jag får se. Vi har nog inte alla ingredienser hemma så isåfall måste jag väl handla och det vet jag inte om jag orkar, jag tänker inte cykla till affären när det är så mycket snö och att gå känns lite långt idag.



Lite bilder från fjällen, det var ganska fin utsikt från toppen :P^^.


Saknad och borta

Jag håller på att packa. Ska åka till fjällen imorgon! Det ska bli jätteroligt, jag längtar verkligen. det ända som är dåligt är att det antagligen är mer snö där än här :P. Eller kan det bli mer snö än vi har här?


Ni ser ju själva, snart är träden dränkta i snön och vi kan inte titta ut mer haha. Okej så mycket snö blir det nog inte. Vi får hoppas det iallafall!

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga när jga är borta, men jag hoppas på något inlägg iallafall. Så håll utkik :)! Men jag kommer hem på torsdag så sen blir väl allt som vanligt.


Så om du bara kan bestämma dig

Ni anar inte hur mycket jag saknar Taizé asså. Jag saknar allt där (förutom att jag typ mådde illa en dag men :P). Jag saknar alla man lärde känna, och de man inte lärde känna hehe, jag saknar matkön, nätterna, KVÄLLARNA på Oyak ♥ framför allt! Så underbart att bara gå runt där och skratta och träffa massor nya människor och så. Jag saknar bussresan dit och hem, jag saknar att sitta i solen att spela kort, att lyssna på när hon som typ skulle söka in till Idol eller något satt och sjöng och spelade hennes egna låtar, jag saknar när folk kom fram bara för att säga: "You´re blond and cute, can I get your facebook or number?" haha. Asså jag saknar verkligen det där stället, nästa höstlov bara måste vi tillbaka!





Jag VILL tillbaka nu!


Men att bli avundsjuk hjälper inte

Imorgon är sista dagen innan lovet! Sjukt skönt!



Jag har ingen bra bild att lägga ut, men lyssna på den här låten istället :P. Paramore är sjukt bra!


Idag var en bra dag, ogenomstruket



Jag fick en ny klocka av mormor och morfar i födelsedagspresent. Nu har jag satt upp den :P. Visst är den typ cool? Den är från Lagerhaus.


Ibland är det som något helt annat


Tänk om man var modell, och hängde liksom jättestor mitt inne i stan. Tänk att gå och se sig själv då. Vore inte det lite konstigt? Fast kul, men konstigt. Att liksom se sig själv, fast typ 100 gånger större än man egentligen är. Okej kasnke inte 100 gånger större, men större iaf.

Okej jag vet, men jag hade ingent annat att skriva om. Bilden är från Berlin förresten när jag var där förra året.


Och du som är min sol, sluta kyla ner mig med kalla ord

Vi hade beep-test idag och det gick bra! Jag känner mig rätt nöjd med mig själv :). Nu ska jag spendera kvällen hemma med lite musik, TV och plugg, det blir nog rätt soft ändå :). Vi ska inte ner till ungdomsgruppen iaf av olika anledningar.


-Dina avtryck sitter kvar

Det finns saker jag inte förstår




Vi åt chokladpudding i hjärtskålar för att fria idag haha. Jag älskar när det är sånahär lite speciella dagar ibland, så det blir något annat än bara allt vanligt tråk.


Men förlåt då

Ha en bra Alla♥Dag allihop! Själv ska jag spendera dagen med plugg, fast jag hinner nog med lite annat kul också!


Det här är kärlek för mig


Ditt skratt finns alltid kvar, även när du slutat

Ibland är det bara kul att lyssna på radion asså! Igår hörde jag och Carro en riktigt bra låt med bl.a. Tony Irving haha^^. Klicka här för att höra den, det är det värt!

Har sett Snabba Cash nu förresten, jag tyckte den var bra, fast lite rörig och jag störde mig lite på att de hade filmat så skakigt. Men den var lätt värd att se iaf!


Som en gång för länge sen

Igår firade jag alla hjärtans dag med Carro. Vi hade kul som vanligt :P.

Ikväll blir det bio; Snabba Cash. Någon som har sett den, är den bra?


Om vi kan börja om nu

Imorgon har vi frilufsdag. Vi ska till simhallen och sen åka skridskor. Det ska väl bli lite kul, har sovmorgon till halv tio iallafall!

Var en rätt vanlig dag annars. Jag och Carro försökte shoppa, men hittade inget :P. Nu sitter jag här och försöker plugga. Får väl se hur det går...


En bild från i somras. Tänkte att det är ju vatten och det passar ju lite eftersom vi ska bada imorgon. Okej, det där blev typ konstigaste kopplingen men aja.


Trasig

Snart ska jag åka och träna. Och sen ska jag plugga. Sen hoppas jag att ikväll hinna se lite Veronica Mars. En mycket bra TV-serie! :)



Jag hoppas att det blir bättre nu

Det här har hittills varit en rätt dålig dag...
  • Först fick jag att stressa på morgonen.
  • Jag stukade mitt finger på idrotten i skolan.
  • Jag och Carro var tvungna att leta efter vår gympa-lärare genom hela skolan typ för att säga vad vi vill göra på frilufsdagen på fredag (det blev skridskor :D det ända bra idag typ).'
  • När jag skulle ringa min syster och fråga om hon ville låna ut sina skridskor svarade hon inte.
  • Sen skulle jag kolla upp mitt stukade finger hos syster, då var hon förstås inte där och det var jättelång kö till den andra systern.
  • Efter lunch skulle jag besöka sam/musik som jag funderade lite på att gå på gymnasiet. Men nu har jag bestämt mig för att jag inte vill gå där.Iförsig skönt att jag bestämde mig för det men ändå...
  • Sen missade jag bussen.
  • Mina tår frös ihjäl när jag var tvungen att vänta på en senare buss som såklart var proppfull.

Ja, det var nog allt dåligt idag. Fast dagen är ju inte slut än, jag lovar att min dator kommer gå sönder snart eller något så jag inte ens kan publicera det här inlägget. Okej jag hoppas verkligen att det inte kommer hända något sådant!



På den andra bilden försöker jag görs tummen upp. Fast egentligen kanske jag borde göra tummen ner :P. Tänkte att ni skulle få se min stackars hand. Tyck synd om mig, det gör jag. Nej, jag skoja :). Okej nu ska jag inte deppa ihop! Snart ska jag kanske iväg till ungdomsgruppen och det blir kul!


Jag vågar inte säga något, om inte du känner likadant

Jag ♥ söta strumpor


Hihi jag bara äälskar de här strumporna :P.

Kom just hem från Carro där jag har varit och haft roligt :). Ledsen att jag inte harr bloggat på hela veckan, men jag har helt enkelt inte hunnit. Fast att veckan har varit typ död... Men, men, jag ska försöka bli bättre.


Så kan du äntligen få se allt igen

Våran skolas värmesystem "läcker" så det är jättekallt i skolan. Så nu har alla elever fått åka hem! Jag känner verkligen för en riktigt slappdag hemma, se på TV, gå runt i myskläder och göra ingenting. Kanske kommer Carro hit en sväng också, om hon kan :).

Igår var jag hos henne (Carro) för att fira mig :P. Den sötnosen hade bakat cupcakes till mig ♥. Så det mumsade vi på för första gången i våra liv. Och det var inte sista gången kan jag lova!


Söta va?


RSS 2.0