Yr av blommor

Ny kjol. Vad tycks?
2009

Äntligen fredag, och äntligen helg!! Vet ni? Imorse såg jag en buss som det stod "Hurra äntligen fredag på". Haha ibland är busschaufförer roliga!

Och imorgon är det Slaka Marknad, en liten marknad här där jag bor :). Jag ska dit med Astrid och Maria <3 och Zoë och Cornelia kommer också <3. Det ska faktiskt bli jätteroligt!! Längtar längtar!

Ha en superhelg!
2009

Dööör

Pluggar 
2009

Tro

Hej hej!

Jag ska snart åka iväg på ett litet konfaläger :D. Vi ska bara sova över tills imorgon så det är inte så långt, men det ska ändå bli superkul!! Vi ska bl.a. planera konfirmationen som är den tionde maj :D. Och imorgon är det en så kallad "konfa-kamp" mellan de olika grupperna, hoppas min grupp vinner!

2009

Ha det bäst allihopa!
2009

Min lilla pärla

JAG HAR KÖPT EN MOPPE!!!



2009

Vad tycks?

2009

Vi stannar på bron

2009
Igår cyklade jag och min lillasyster Alicia till mitt favoritställe. Det är en liten damm och en porlande bäck och det är bara helt underbart att vara där!
2009


Idag fick världens bästa marsvin komma ut i gräset för första gången i år. Mamma och Alicia tyckte det var varmt men jag var lite orolig jag vill inte att de ska bli förkylda och speciellt inte Ylvali som är lite gammal.
2009
Alicia och jag gjorde skitknäppa ansiktsmasker från hennes tidning. Det gick ut på att man doppade gurkskivor i grapefruktjuice och la i hela ansiktet... Helt sjukt!
2009

Första doppet

Hej!

Det är jätteskönt att ha påsklov! Eller hur? Nu har ju typ halva lovet gått :( men det känns som att man typ bara har varit ledig en dag eller något... Jag har inte hunnit med så mycket heller. I söndags kom Agnes hit och sov över till måndagen. Vi hade jätteroligt och åkte till mitt (eller min familjs kanske man ska säga) sommarställe och tog första doppet. Eller egentligen badade vi inte, det var is kvar på sjön men vi tog av och strumporna och skorna och doppade fötterna och bröt loss isen och så. Det var skitkallt!!! Och nu är jag rätt förkyld :S. Hoppas du mår bättre än mig Agnes!

2009 Åh vad jag längtar tills i sommar! Jag vill bada på riktigt!!!

Puss och kram
2009

Om du ramlar ihop

Hejsan!

Idag har jag varit på konfa, men det var inte så många där :p. Det var rätt roligt eftersom sist vi träffades var i Berlin typ... Nu har jag iallafall gått på alla Gudstjänster man måste gå på :D.

Vilken minut som helst kommer Agnes och så ska hon sova över här <3. Jag skriver mer imorgon och berättar! Nu ska vi fira att det ÄNTLIGEN är påsklov!!

2009

Missing You Berlin

Hejsan!

Då har det blivit dags att berätta om resan till Berlin! Jag har tagit en hel del bilder så jag visar istället för att skriva och så har jag lite korta bildtexter till :). Vi börjar med bussresan till Berlin som var för faktiskt exakt en vecka sen. Ursäkta om bilderna är "snea" ibland men jag lyckas inte vända på dem... Hoppas ni gillar det!

2009 I bussen satt jag brevid Astrid och vårt lunchstopp blev på Burger King. Vi köpte Kids Meal och roade oss med kronor och leksaker :P.

2009 På andra färjan valde vi alla ut varsit gosedjur (min är den rosa). Men vi köpte dem inte för vi ville spara pengarna till Berlin!

2009 Första dagen var det besök på Stadsmissionen,shopping :D, en guidad tur genom Berlin och besök på Hard Rock Café. Jag köpte den här tröjan, vad tycks?

2009 Vi fick se Berlinmuren (det som inte är rasat) och har står vi på östra sidan och kollar igenom.

2009 Hard Rock Café var en av de roligaste sakerna på hela resan. Jag satt med mina vänner vid ett bord och medans vi väntade på maten tog vi lite kort :). Här är Klara, Tilda och Astrid.

2009 Nästa dag (alltså lördagen) skulle vi gå på ett museeum (Story of Berlin) som tyvärr inte var så jätteroligt eftersom vi skulle svara på massor frågor som vi inte visste svaren på. Bilden är där innifrån och jag tyckte den var lite passande eftersom att vi (efter att vi hade ätit) skulle gå till ett koncentrationsläger.

2009 Det här är grinden in till koncentrationslägret och texten betyder ungefär "arbete leder till frihet". Hemskt!

2009 Här är gaskamrarna där fångarna alltså gasades ihjäl och utanför fanns ett ställe där de sköts ihjäl. Fast de visste inte att de skulle skjutas, de trodda de var hos doktorn och skulle mätas. Att vara på koncentrationslägret var väldigt hemskt och för att lätta upp våra tankar åkte vi och badade i en simhall. Men därifrån har jag inga bilder.

2009 På kvällen åt vi på en jättegod restaurang och gick till Svenska Kyrkan. Sen fick vi en överraskning att vi skulle få gå på stan och alla tjejer blev helt överlyckliga och sprang in på köpcentrumen. Men tyvärr var affärerna stängda så vi fick vänta på bussarna i en halvtimme istället. Här är mina vänner; Tilda, Klara;Louise; Astrid och Sofia. Kärlek till er!

2009 På söndagen åkte vi hem och vi satt på färjan och spelade kort och åt choklad. Vi åt på Burger King eller något liknande minst en gång om dagen så alla var skittrötta på pommes frites, speciellt Louise :).

2009 Bussresan hem var förstås super! Det var nästan det roligaste haha! Här är Astrids öga, jag är fotografen och är faktiskt ganska stolt :P ska skicka den till Sofia och Astrid så ska deredigera den på något snyggt sätt eftersom jag  är lite dålig som ni vet... Men jag lägger upp den då :).

2009 Sen var resan slut och vi kom hem trötta mitt i natten. Och nu vill jag tillbaka!!!!! I´m missing you Berlin!

2009

En helg

Heej!!

Jag har ju inte bloggat på några dagar nu, som ni kanske har sett... Men det beror på att jag har varit i Berlin! Imorgon berättar jag hur jag hade det och lägger ut massor bilder och så... Så kolla in då!!

Förlåt att jag inte skriver så mycket idag, men jag måste plugga lite. Men imorgon blir det ett ordentligt och intressant (hoppas jag) inlägg, så vi "ses" imorgon!

Pussar
2009

RSS 2.0