Flaggan i topp

2009
Vi flaggar tyskt här, gissa varför! Imorgon åker jag till Berlin!!! Det ska bli jätteroligt men jag är så himla nervös! Jag vet inte varför men min mage lever sitt egna lilla liv när jag ska resa någon stans och gör mig nervös och fixar så att jag oroar mig massor... Det är jättejobbigt och jag brukar försöka lugna ner mig och typ tänka att det ska bli roligt, men oftast så funkar inte det. Någon som har något tips för att "bota" nervositet? 

Jag kommer hem på söndag (på natten) så det är inte så länge, och sen på måndag och tisdag har min orkester barnkonserter :D. Längtar!

Ha en underbar helg och allt så skriver jag när jag kommer hem och berättar hur det var!
Puss
2009

Tråkiga dagar

Hello!!

Jag har kommit fram till att söndagar är en av de sämsta dagarna i veckan! Visst, man är ju ledig och så men jag brukar oftast ägna hela dagen åt att plugga, städa eller något sånt. Och det är inte roligt! 

På tordags åker jag till Berlin :D konfaresa. Så idag ska jag börja packa litegrann... Hatar att packa, speciellt att packa upp så det ser jag inte framemot!! Jag börjar bli lite nervös inför resan men jag längar ändå massor! Vi ska gå och kolla på ett koncentrationsläger där och gå till Hardrock Café!! JIPPIE!!!

Ha det super!
2009

En promenad längs ån

Heej!

Förlåt att det har varit lite dålig uppdatering nu ett tag... Men jag var så himla trööt igår så jag orkade inte. Idag har jag varit med Carro<3 och tränat. Vi hade skitkul!! 

Strax börjar ju Robinson så jag hinner inte skriva mer men jag hoppas verkligen att alla ska kolla på det!

Puss
2009

Jag är nervös

2009Imorgon gäller det!

Dansföreställning imorgon. Jag kan danserna och allt, men jag är ändå så himla nervös!! Varför? Jo för att det är jag och jag är alltid nervös... Men jag hoppas det går bra :). Vi ska visa för skolan först och sen för allmänheten. Sen skickar vi alla pengar vi får in till välgörenhetsändamål eller något. Det ska bli skitkul iallafall!

Bloggar inte imorgon för jag går hem till Cajsa efter skolan (vi har ingen skola för vi ska dansa hela dagen men ändå) och kommer hem sent efetr kvällsföreställningen. Men vi hörs på fredag!

Kärlek
2009

Lilla lilla

2009Ylvali
Har ni sett något sötare?? Längtar tills det blir varmt så hon kan få komma ut igen. Det är så roligt när hon blir glad <3.

Orkesterdag idag, klockan 10!! Jag fick ingen sovmorgon och det blir det inte i morgon heller för då är det konfa klockan 10... Men jag har heöa kvällen framför mig ensam hemma så det blir lite choklad, Melodifestivalen och Mamma Mia tror jag :). Men vi får se. Vad har ni för er?

Love
2009

Bortglömd jänta utan hopp

När jag gick så skrek du stopp
Du skrek åt mig att vänta
Men jag har inget hopp
Jag är en bortglömd liten jänta

Varför kunde du inte bara låtit mig gå
Låtit mig få springa
Du hade fått ha dina vänner kvar ändå
Du får alla men jag får inga

Du sa att jag var din allra bästa vän
Men ska inte vänner ge och ta
Du tog en vacker tid av mitt liv
Men du ger mig inget jag vill ha

Men nu ger jag upp
Jag är en sån flopp
Jag lämnar dig med vår lilla grupp
Jag är en jänta utan hopp

2009

Tårar

Heello!!

Idag var det en underbar studiedag med låång sovmorgon och lungt slapp framför TV:n... Nej jag skoja bara, det var studiedag men jag var tvungen att vara på skolan 8.10 ändå p.g.a. dansrepetitioner. Visst det var kul, men jag behöööver sova!! Vi ska ha dansuppvisning nästa vecka och alla pengar går till att hjälpa fattiga. 1/3 av världens befolkning har inte rent vatten för dagen, medan vi kan köpa Coca-Cola hur lätt som helst!! Det är coolt att vi nu samlar in pengar till dem och på så sätt räddar liv genom dansen.

2009

Puss
2009

"That´s just my stile" haha

Hejsan!

Imorse räknade jag mina märken i min samling. För er som inte vet det så samlar jag på märker från frukter. Gissa hur många jag har, 625 stycken!! Mitt mål är att få ihop 1000 haha. Men vi får se hur det går med det :P. Jag borde hitta något nytt ställe att ha dem på, nu täcker de snart hela garderobsdörren.. .
2009Jag lägger in någon bild på samlingen någon dag.

Det har hittills varit en superdag! Vi slutade tolv och jag ägnade tiden i väntan på bussen (2 timmar, varför går det aldrig några bussar??) med Agnes. Vi gick in på uppis och där var det gratis dricka för alla tjejer eftersom det var nationella kvinnodagen igår :D. Sen åkte jag bussen med Maria och Astrid :) vi hade kul som vanligt.

Bye <3
2009

Små galna troll

Hej hej!

Idag har jag ägnat min tid åt att vara på Kulturskolan där det var öppet hus. Jag visade för små lågstadieelever hur man spelar brassinstrument. Det var verkligen superkul!! Plus att jag fick en biobiljett som tack för "besväret". Så nu (eller snart) ska jag och min lillasyster gå och se WildChild tror jag :). Emma Roberts spelar i den och hon är så bra!
2009

Pussar
2009

Kom

Hej!

 2009
Martin Stenmarck håller på att jobba på nytt material som ska komma ut under 2009!!! Längtar, längtar, längtar!!
2009
2009

Jag heter Elvira

Hejsan!!

Jag sitter och pluggar kemi, prov i veckan :(. Men det bkn nu tar jag en liten paus, det behöver man ju ibland. I eftermiddag blir det konfa. Det kommer en "före-detta nasist" och ska ha en föreläsning. Det ska faktiskt blir rätt roligt :).

Är det någon som känner igen den här tjejen?
2009
Elvira Nikolaisen heter hon. Hon sjunger verkligen jättebra, jag har börjat lyssna på henne rätt mycket de senaste dagarna. I love her music!!

Puss och kram
2009

RSS 2.0