I mörkret tänds en vän

Tiddelou! :P

Idag har det mest varit en "pluggdag" (precis som alla andra dagar nuförtiden). Fast jag har ju haft kyrktjänst också och det var faktiskt ganska roligt :). Jag, Klara och Astrid var det som var där och vi fick bära ljus och kors och samla in kollekt m.m.

2008

Nu är det typ fyra veckor kvar till jul, första advent idag :D. Vi firade inte så speciellt, mer än att tända det första ljuset förstås.

Ha en helt underbar December-månad, hihi.

Min signatur

Du i december

Hej!

Nu är det den sista lördagen i november det här året! På måndag är det äntligen december!!!! Alla längtar väl som bara den?? Idag har vi förberett julen med lite pepparkaks-bak hemma hos min mormor och morfar :D.
-08
-08
-08
-08
2008
2008
2008

Imorgon har jag kyrktjänst och ska va i kyrkan halve elva, gäsp...

Pussar, Elvira

Vibration

Hejsan!!!

GISSA VAD SOM NYSS HAR HÄNT?? JAG HAR FÅTT EN PRAO-PLATS!!!!!!!!!!!!!!! Fast egentligen var det inte så nyss, men idag iallafall... Mobilen ringde på svenskan så jag fick springa ut och då sa snälla Linnea att de ville ta emot mig :D. Det är en reklambyrå i stan och jag ska dit på måndag och "hälsa på". Tack Caroline och Cornelia för att ni höll tummarna för mig :P.

Nu måste jag gå tillbaka och plugga, spanskaprov imorgen :S. Och ikväll är det dans :D. Vi ses flickor!!

Puss
Min signatur

Varför inte?

Hej!

Måste ringa om prao-platser nu! Har ringt typ överallt och alla säger bara: "Nej tyvärr, vi har inget som du kan göra här", eller något liknande... Men nu har jag faktiskt lyckats hitta tre reklambyråar som har sagt "kanske" till mig, så nu ska jag ringa och höra med dem... Wish me good luck!!!

Ingen bild idag, jag sitter vid pappas dator...

Vi ses enn annan gång!
Min signatur

Strike

Hej!

Efter skolan idag så gick jag och hela min lilla klass till bowling-hallen och bowlade. Det var superkul! De som jag tävlade mot var Lin, Izza och Ankan :). Jag vann :D. Fast jag var inte med i den så kallade Finalen, för jag skulle nog ändå förlorat där :P. Tyvärr hade jag inte med mig kameran så jag kan inte lägga ut någon bild :( och dessutom sitter jag vid pappas dator (för min syster spelar nåt tråkigt dataspel på vår) och här har ju inte jag mina bilder. Så det blir ingen bild idag alltså.

Vi hade ett litet engelska prov idag och jag tyckte det var ganska svårt... Men vi får hålla tummarna att det gick bra!

IKVÄLL ÄR DET IDOL IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET SKA VÄL ALLA SE ELLER?? ALICE DU ÄR BÄST!!!!!!

Puss på er allihop!

Min signatur

Studiedagar

Hejs!

Både igår och idag har vi haft studiedag och det har så klart varit superhärligt (hittils)!! I måndags följde jag, Emma och Lin med hem till Agnes för att sova över :). Vi drack lite te och Lin och Agnes åt kvällsmat. Sen pratade vi :) och såg en film (Dirty Dancing, Lin hade inte sett den). Vi sov till tolv dagen efter och sen åt vi frukost och begav oss till staden :).

Idag har jag sett ett TopModel 7-avsnitt, ÄLSKAR TOPMODEL!!! Och pluggat lite spanska. Vi ska ha ett helknäppt prov på fredag, prov på vad det senaste kapitlet handlade om!!! I eftermiddag ska jag ha konfirmation :D och sen ikväll är det Bonde Söker Fru! Hur många ska se det?? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Kärlek till alla mina vännerKärlek till alla mina vänner <3

Ha det fint
Min signatur

En hel vecka

Hej!

Nu har det gått en hel vecka sen jag skrev sist... Förlåt om det var någon som ville läsa något nytt. Vi har nämligen haft lite problem med internet ett tag nu, men pappa har löst det nu tror jag. Det funkar ju iallafall!!

I onsdags och i torsdags efter skolan gick jag hem till min mormor och morfar där världens gulligaste kusin Stella var. Hon var lite sjuk så hon kunde inte gå till dagis. Det var jätteroligt att träffa henne, hon ser typ upp till mig och gör nästan precis allt som jag gör. Hon "hjälpte" mig att plugga till kemi-provet vi hade igår. Det gick förresten väldigt bra tror jag. Det kändes bra iallafall.

Jag har hittat lite fina bilder nu:
Två söta flickorSmile

Söta va?

Have it NICE! /Elvira

Lördagsmusik

Hej hej!

Nu har vi kopplat in den gamla vanliga datorn :D. Så nu kan det börja komma lite bilder av mig, fast inte än för jag har inte lagt in några nya :P. Men idag blir det nog nån gammal :).

Vi är nästan klara här hemma, i allrummetär det helt klart (fast soffan ska in) och nu håller mamma och pappa på att tapetsera en guldig fondvägg i vardagsrummet. Jag har pluggat kemi ända sen jag kom hem och nu tröttnade jag totalt! Fast jag är klar med ALLA instuderingsfrågor förutom tre nu :). Alicia ska snart börja laga mat och jag antar att hon behöver lite hjälp å jag får väl gå dit snart...

Imorse klockan lite innan tio ungefär kom min buss in till stan. Ganska tidigt, men men... Jag och mina kompisar Emma, Lina, Agnes och Lin skulle spela en liten låt på lördagsmusiken. Vi träffades väldigt tidigt för att hinna spela lite innan. Vi träffade Cornelia där, hon skulle spela med nån gitarrensemble eller nåt tror jag :). Konserten gick väldigt bra iallafall och två superduperkompisar var där och kollade Cajsa och Maja. Tack flickor!

En god vän :)Lin, på hennes land i somras :).

Ha en härlig lördagskväll!!! Puss

Min signatur

Fredags-slapp

Äntligen fredag!!!

Nu har hela första veckan efter lovet gått och det är riktigt härligt med helg! Egentligen skulle det varit disco på skolan ikväll, men det blev inställt så jag åkte bara hem och slappade :). Morfar hämtade mig och min lillasyster och så åkte vi hem till honom och mormor för att fika lite. Sen kom vi hem hit och gör typ ingenting :). Min syster har just fått ett paket eftersom hon sålde Panda-saker så hon läser instruktionsboken till sin nya mp3. Vi har också fått en dansmatta :D men den får vi inte använda innan vi är klara med tapetseringen (vi har bara lite kvar nu).  Snart ska hon iväg på Halloween-disco, så det blir en härlig kväll med Idol!! Min favorit är Alice, men jag hejar också på Anna och Johan!

Hon vinner Idol 2008!! Rösta på henne!! Vill du läsa hennes blogg? Klicka här och sedan på bilden högst upp på Alice på sidan som kommer upp:).

Ha en härlig helg!
Min signatur

Dagens höjdis

Hej!

Nu har jag gjort engelska-läxan och firar med att blogga :). Det var inte så svårt, men ändå :P. Snart ska jag åka in till dansen KUL!! Jag har inte så mycket att berätta, det har inte hänt så mycket idag... Vi hade hemkunskap och lagade fisk som vanligt.

Dagens höjdpunkt: Linas speech om modeller!!!
Lina, om du läser det här så tyckte jag att det var jättebra och intressant!!!

Här kommer en del bilder på min favoritmodell Saliesha som vann America´s next Top Model 9:
<3Tyra Banks och Saliesha
:)
<3<3

Visst är hon bäst?

Have it NICE!!
Min signatur

Missat bussen?

Hej!

Vi slutade med dans idag. Eller egentligen var det Elevens Val, men jag har dans då :). Det var jättekul, vi dansar lite "tuffare" dans just nu och avslutade med en sköööööööööööön avslappning till den underbara låten Halleluja. När låten var slut stannade alla i danssalen och pratade, dansade, spelade piano m.m. medan jag gick ut till omklädningsrummet och tog på mig skorna och jackan för att åka med bussen. Jag brukar alltid åka med den på onsdagar och har alltid skyndat mig och sedan fått så på busshållplatsen och vänta ett tag, så idag tänkte jag Jag behöver ju inte skynda mig, jag hinner ändå! typ. Så jag tog det lite lungt och gick ut långsamt. Men när jag kom ut såg jag bussen åka iväg från busshållplatsen! SKIT!!!! Vad skulle jag göra nu? Om jag inte hann med bussen skulle jag kanske komma försent till konfirmationen. Jag ringde förtvivlad till min pappa som lungnade mig och så kom en ny buss! PUH!!! Jag klev på den och åkte glatt hem :).

Idag på svenskan i skolan fick vi en uppgift: Vi ska skriva en uppsats om typ musik och vi fick välja mellan 4 olika ämnen och jag har nästan bestämt mig för att skriva om "Musik inte bara toner". Jag vill skriva något som berör och har valt låten Hem som sjungs av min älskade Martin Stenmarck. Den får mig att gråta, skratta, tänka, må bra... Jag älskar den!
I love him!Nu ska jag se på Bonde Söker Fru :).

Have it NICE!!!

                                                                           Min signatur

Mamma Mia speech

Hallu!

Jag kom hem från skolan för typ två timmar sen och nu har jag hunnit äta, göra matteläxan och kolla på bilder från när jag och min syster var små. Såå kul!

Min syster skulle se på TV nu så jag passar på att blogg för jag har ändå inget för mig. Idag i skolan hade jag speech om Mamma Mi the movie och det kändes som det gick rätt bra! För er som inte vet vad speech är så r det typ "tal" inför klassen på engelska. Vi ska ha på svenska sen och vad tycker ni att jag ska prata om då? blir "När jag var liten" bra tror ni? Behöver förslag!!En underbar film!världens bästa film!Du måste se filmen!

Ni får ha det så bra! Puss /Elvira.

Snart jul typ

Hej!

Jag står här vid datorn och lyssnar på Rix FM :). Min underbara kompis Agnes är ju med då och då med en liten rolig reklam! Har ni hört den? I dig it :P!

Vi är fortfarande inte klara med våran ommålning här hemma så jag är på datorn i köket så jag har inga bilder att lägga ut :(. Men det börjar gå mot sitt slut så nästa helg kanske :)! Längtar massor för jag stör ihjälm mig på det här tangent-bordet! Man måste typ trycka jättehårt för att bokstäverna ska komma fram!

Idag har jag varit och repat med mitt band New Sunday. Det vär som vanligt jättekul, fast idag var det faktiskt roligare än vanligt för vi hade inte repat på jättelänge! Vi blir faktiskt bättre och bättre och innan jul tänkte vi försöka spela in en liten skiva (inte för att vi ska sälja den eller nåt!!!) :D! Men vi får se hur det går med det...

ONEJ!!!! Världens sämsta låt kom nyss på radion typ, I´m yours med Jason M´ras (nåt sånt tror jag).  Den är så himla uttjatad nu!!! Jag tröttnar ganska lätt på låtar faktiskt... I början gillar man dem men sen bara dör dem. Förutom Martin Stenmarcks låtar förstås, de lever alltid!!!

I morgon börjar skolan igen :(... Men det blir nog kul iallafall, inte så långt kvar till jul ju!!!

Have it NICE!!! /Elvira

Härligt höstlov

Hallu!

Nu har en hel höstlovsvecka gått och i övermorgon måsta vi dra oss upp tidigt för att gå till skolan :(. I dag har det blivit 1 november och de första snöflingorna har redan fallit ner och snart smällt bort säkert. Varför kan aldrig snön stanna från november till mars? Varför kommer den nu och försvinner i morgon utan att lämna några spår efter sig eller komma tillbaka?
snö <3

Under lovet har jag varit i Norrköping och shoppat :D med minn mamma och syster. Jag köpte två tröjor och ett par byxor (har inga bilder på den här datorn). Träffat kompisar, slappat och tränat har jag också hunnit med. I går var jag och Agnes på Friskis&Svettis och svettades i ett par boxningshandskar. Vi tränade ki/box (boxning) och det var askul!!!

Nu ska jag se ett Veronica Mars-asnitt! Have it NICE!

RSS 2.0