Som en blåklocka

Hejsan!

Igår var det Folkungaskolans dag. Det är alltså min skolas dag :P. Vi var och sjöng på stan (jag går i musikklass) och det var väl lite halvkul... Roligt att träffa vänner iallafall och vi får ledigt på fredag :D.

Mina kompisar på Folkungaskolans dagUnderbara kompisar <3

Nu ska jag ta mig ut och svettas i sommarvärmen :)
Ha det bra!
2009

Fotspår i sanden

Hej!

Idag var vi och körde gokart med klassen! Det var första gången för mig och jag tyckte det var jätteroligt! Det ska vi göra om ;P.

Annars händet det inte mycket här... Snart sommarlov! Tretton dagar idag :D. Jag kan inte fatta det asså! Sen har vi typ tre månader ledigt. Wihoo!!

Vad tycks om mina senaste inköp? Två linnen, första från New Yorker och andra från H&M
2009
2009

Ha det bra! Kramar
2009

Man kan se mig, även om du inte tror det

Hejsan!!

Igår hade ju jag en liten omröstning om vilken bild ni tyckte var snyggast, och vinstbilden blev nummer 1 så här såg den ut:
Astrid
Foto: Jag     På bilden: Astrid
 Jag vet inte om jag ska göra något speciellt med den för att den vann lr nåt, vad tycker ni??

Jag är fortfarande sjuk och det är inte kul. Jag gick till skolan idag för jag och Carro skulla göra en redovisning på kemin om målarfärg, det gick bra :). Men lektionen innan lunch gick jag hem för jag har typ feber och lite sånt. Jag får se om jag är frisk nog för att ta mig till skolan imorgon.

Jag har inget att göra så jag har redigerat en liten bild i PhotoShop, jag blev ganska nöjd men jag är ju inte så duktig så egentligen är den väl inte så jättebra :P Astrid ska lära mig det där någon dag. Här kommer den iallafall, vad tycker ni?
Mitt öga Det är jag som har fotat mitt eget öga :P Älskar att fota ögon!!!

Vi ska ses igen

Hejsan!

Jag har varit hemma från skolan idag (sjuk) och haft ytterst tråkigt :P så nu tänkte jag pigga upp mig själv med att blogga :) Tänkte lägga upp lite bilder från nu och då och sen vill jag att ni "röstar" på er favorit, okej?

Bild 1
Astrid

Bild 2
Astrids öga

Bild 3
Mersvinen

Bild 4


Bild 5
Skugga

Så rösta på nu så kommer resultatet om någon/några dagar!
Ha det super!
2009

Du är he-s

Hej!

Jag har gått och blivit sjuk. I lördags på orkesterlägret blev jag jättehes och nu har jag även ont i halsen. Jag fick åka hem från skolan idag. Det är tur att man har moppe, annars hade jag fått vänta på en buss i flera timmar -.-

Mitt favoritmotiv att fota är ögon.
Carros ögaCarros ögaCarros öga
Det började på konfaresan till Berlin då jag fick till en riktigt fin bild på Astrids öga (kolla inlägget missing you Berlin) Här är Carros öga.

Jag hoppas att ni inte blir smittade av mig genom bloggen :P
2009

Kompisar

Hej!

Igår var jag med Astrid och Sofia efter träningen<3. Vi hade som vanligt jättekul!
Astrid och Sofia

Nu ska jag åka till Carro<3
2009

En hjärtebit

Jag är glad, vad är du?
Det känns som att allt är bättre nu
Tårar av glädje, tårar av sorg
Kärlekstårar får plats i min korg
Här sitter jag, där sitter du
Det känns som att alt är bättre nu
Du vet att du är underbar
Tack för att jag får ha dig kvar

2009

Det är svår att säga allt, trots att jag vill

Hej!

Klassfesten igår blev toppen! Vi hade jätteroligt och idag stod vi på torget och sålde kakor, bullar, bröd och lite sånt. Och så sjöng vi :). Vi sålde nästan allt och fick in massor pengar till vår klassresa. Vi ska troligtvis åka ut och segla med några sjömän, utan föräldrar!!! Det kommer slå allas klassresor ever hehe!!
2009Klassfest igår. Vill inte lägga upp på någon person så att nån blir ledsen eller så :).

Äntligen lördag!!
2009

Prickar i ansiktet

Hej hej!

Jag och Carro sitter i datasalen och jobbar om målarfärg hehe. Vi har kemi så... Men det går ganska bra. Men om någon har något bra fakta om målarfärg så kommentera hehe.

Klassfest ikväll <3. Vi ska snart börja förbereda, KUL!!

Kramar
2009

Och där gick vi i mål

Hejsan!!

Imorgon ska vi ha en liten klassfest i uppis och det ska bli jätteroligt! Eftersom jag är med i "klassfestpanelen" eller vad man ska säga, så ska jag stanna direkt efter skolan för vi har en hel del att förbereda. Men mer säger jag inte för att det kan vara så att någon i min klass läaser det här :P.

2009I måndags hade vi frilufsdag och min klass satsade så klart på att vinna (vilket vi gjorde :D). Vi hade krigsmålningar och såna här "banderoller" runt huvudena. Bästa klassen alltså!!
















Nu ska jag fixa en ny header, vi får se hur det går med det...
Ha det bra
2009

Slutet som jag fruktat kommer närmare, och nu är det här. Snälla, låt mig få ha kvar alla minnen som jag behöver, och de jag inte behöver. Låt mig få säga att ni är viktiga för mig.

Imorgon konfirmerar jag mig!!!

Ihh, jag är jättenervös! Önska mig lycka till!

2009

A long time ago

SKÄRGÅRDSDOKTORN BLIR LÅNGFILM!!!

2009
Det är sant, den underbaraTV-serien Skärgårdsdoktorn ska bli en långfilm! Den planeras att spelas in under sommaren 2010. De "gamla" skådelspelarna ska vara kvar i sina roller, bl.a. Ebba Hultkvist som Wilma Steen, Samuel Fröler som Johan Steen och Sten Ljunggren som Axel Holtman.  De som har regisserat och skrivit manus till TV-serien har också varit med i spetsen av filmens planering.

Så nu är det bara att vänta. Någon mer än jag som längtar massor?




Kramar
2009

Plus en bok

Hejsan!

En vecka med många händelser:
  • Onsdag: Dansföreställning
  • Fredag: Konfirmationredovisning
  • Lördag: Carros konfirmation
  • Söndag: Jag konfirmerar mig
  • Söndag (igen): Dansföreställning
Som sagt, en hel del att göra, men det ska bli roligt! Vad har ni för er?

Kram
2009

I en ring av stenar står vi fast vid varann

Hej!

Förlåt att jag inte har skrivit på typ hela veckan, men jag har haft så himla mycket att göra... Massor plugg och så. Men alla prov har gått bra :). Idag hade jag det sista, moppe-körkort. Och jag klarade det! Nu har jag moppekörkort!!! Jag är så himla glad! Jag fick alla rätt på provet så det här kommer bli en glad kväll haha.

Valborg firades med Astrid <3. Jag tyckte vi hade en2009
superduper kväll! Och jag hoppas Astrid tyckte samma sak! Vi träffade några kompisar vid elden och sen såg vi filmen She´s the man. Någon som har sett den? Den reckommenderar jag iallafall!













Ha det bra!
2009

RSS 2.0