Blå som i blåsa

Såhär ser dagen planer ut; först träffa Emma och ta en fika, sen möta upp Lina och Carro för att se Eclipse på bio! Det här blir nog en bra dag tror jag!

Har lite bildbrist så ni får en bra låt istället! :)

Ghosts med Gary Jules


Och igen ska vi sitta med skrattet i halsen


Nästa film med Amanda Seyfried är den här, Letters to Juliet som kommer till Sverige, eller iallafall til vår lilla stad, den 23 juli. Jag kommer vara där då på bion, oavsett om jag kan eller inte haha. Åh, den verkar jättebra! Jag längtar ihjäl mig, 24 dagar kvar!


Utloggad från dina minnen

De två senaste kvällarna har jag varit med mina små nemisar Maria och Sofia. Igår när vi satt ute och spelade kort hos Sofia kom det någon okänd och öppnade dörren och sen stängde den igen. Då blev vi jätterädda och gick runt i huset med varsin innebandyklubba :S. Det var jätteläskigt! Annars har vi bara haft det riktigt roligt tillsammans!



Bilder från i söndags när vi grillade mashmallows, banan och choklad :D.


Det går inte runt

Här kommer mina fynd från London!


Ringar från lite olika ställen. Den gröna hade jag sedan innan men jga tyckte den passade så bra till :P.

Armband.

Linne

Flipflops, någon trampade på min tå på tunnelbanan så jag måste ha plåster :P.

3 bikinis

Cykelbyxor (tillsammans med Alicia)

Typ, tygpåse från Hard Rock Café

Solglasögon

En plansch med en telefonkiosk på som jag och Alicia ska i vårt rum på landet

Väska

Jag är verkligen jättenöjd med alla mina köp! Vad tycker ni?


I utspätt vatten

Nu är jag hemma från London där jag har varit sen i måndags. Det var några jätteroliga dagar! Tänkte visa lite bilder från resan!


Big Ben :)

Telefonkiosk

David och Victoria Beckham, vi var på Madame Tussauds och de flesta vaxdockorna såg verkligen verkliga ut!

Leornardo DiCaprio

Jag och Robert Pattinson

Alicia och någon som jag inte kommer ihåg vem det var

Amy Winehouse

Alicia och Leona Lewis

Vi åt på HardRock Café :D

Perrong 9 3/4

Vi firade Midsommar på Starbucks haha


Snart kommer lite bilder på vad jag har köpt också!
Så håll utkik :P.


Utkast: Juni 21, 2010

Igårkväll när jag skulle sova så upptäckte jag hur skönt det egentligen är att klia på myggbett. Jag har alltid förut tänkt att man liksom inte ska klia, för då tar det längre tid innan de försvinner. Men igårkväll kliade jag på betten för det var så skönt. Men sen efter ett tag insåg jag att det inte var så himla skönt i längden. När jag liksom hade åtta stycken (eller vad det nu var) myggbett på benen som kliade mer och mer så att jag inte kunde koncentrera mig på något annat. Det var inte kul kan jag säga. Och när jag vaknade idag upptäckte jag att jag visst hade kliat sönder ett av betten också. Så det är fortfarande inte kul :S.


Farmors örhänge haha, tyckte det var en ganska härlig bild :P.



Vi fick varann i början istället

Jag kommer inte på något alls att skriva för tillfället, så gå in här istället och läs något roligt!


Låt mig vara din skugga, låt mig vara ditt ljus

Jag har tråkigt. Jag är rastlös. Så jag sitter och googlar på vinnaren av ANTM 13 haha, Nicole. Hon är så otroligt vacker och duktig. Definitivt en förebild för mig eftersom hon dessutom är kort (som jag). Inte för att jag drömmer om att bli modell längre men :P.



Är hon inte en värdig vinnare haha? :D



Ibland är väntan lång, men livet har sin gång




Mamma har dukat upp med chokladaskar och massor gott framför TV:n idag. Så där kommer väl jag sitta, iallafall lite av dagen. Jag har liksom inget annat för mig, måste ju vila så  jag blir frisk! I eftermiddag när själva vigseln är ska vi poffa champagne och äta någon bröllopsmiddag hon har fixat. Så, grattis på bröllopsdagen får man väl säga till Victoria och Daniel då!


Jag blir äldre men skräcken består

Jag är sjuk. Kul att vara sjuk på sommarlovet. Speciellt nu när det känns som att det händer saker hela tiden som jag måste missa. Men på måndag åker jag till London och då bara måste jag vara frisk! Så nu i helgen ska jag bara vila och ta det lugnt så att jag mår bättre då!

Vad har ni för planer i sommar? Själv har jag inte så jättemycket bestämt än, men jag känner ändå känslan av att sommarlovet bara rinner iväg :S. Jag ska t.ex:
  • Åka till London! :D
  • Vara marsvinsvakt.

  • Åka till Göteborg med Carro! (!?)
  • Tälta med Astrid, Sofia och Maria!
Och sen mer saker såklart!

Tänkte tipsa om en blogg jag får sjukt mycket inspiration från. Älskar hennes stil och man blir verkligen glad av att läsa det hon skriver. Hoppas ni fastnar, precis som jag:).


Jag kommer tillbaka innan jag har gått


Såhär ser min nya bikini ut som jag köpte igår :).

Igårkväll gick jag och Carro på bio och så Sex and the City 2. Den var väldigt bra, fast ändå var den inte riktigt tyåp asbra :P. Sen sov jag hos henne. Idag gick vi ner till stan och testade nåt som hette Is-chai, det är som iskall chailatte. Jag känner att det kommer bli sommarens dryck, iallafall för mig haha. Förresten, hon (Carro) bloggade ju här häromdagen!)


Kvällen spenderas med Maria, Astrid och Sofia. Ha det bra!


Vara nån Vara som Vara mon

Jag mötte upp Emma,Cajsa och Elvira i stan för en fika, på waynes. Blev att tjocka sig i brownies och varm choklad under typ 2,3 timmar. Det var verkligen jättemysigt och vi pratade lite om sommarn, skolavslutningen och lite annat skit!



Senare skjutsade Elvira mig hem till henne på moppen, trodde typ att jag skulle dö när hon starta som vanligt, men sen är de ju lugnt.  Elvira hade föressten förberett värsta picknick korgen så vi stack ut i solen, till någon liten sjö låg där och myste hela dan. Det var typ för att fira min födelsedag såhär två veckor efter så jag fick en fin liten present också ♥




Nu ska vi slänga oss i soffan och kolla på Gossip Girl!

Puss / carro

Men om jag inte duger längre

Jag måste städa mitt rum nu. För trots att jag hade typ hela dagen på mig har det av någon anledning ändå inte blivit av. Det kom liksom lite andra saker som jag råkade göra istället. Så nu ska jag städa! Wohoo.

Jäklar vad jag saknar allt just nu :(.


Hur långt kan det leda innan allt är försent?

Igår var jag på stan med Carro och Agnes. Jag tänkte visa vad jag köpte! :)


Tröja från Monki, den är snyggare på! Och jag tänkte ha typ någon fin bikini under (för den är lite genomskinlig), så jag ska försöka hitta det också.


Shorts från VeroModa.


Joder que lo voy a perder mi clase

Det är sjukt hur mycket jag kommer sakna min klass. Jag kan inte tänka mig hur det kommer bli i höst att gå till skolan utan er. Jag kommer sakna er allihop, alla våra små skratt och allt vi har varit med om. Jag har så himla många fina minnen med er som jag aldrig kommer glömma. Vi har gått med (typ) varandra i sex år nu, och det känns redan helfel att tänka på att det inte är så längre. Vi måste verkligen hålla kontakten och ses!♥





Tack för den här tiden♥

Tusen år tills imorgon

Vi hade avslutningslunch idag i skolan. Och ikväll ska vi ha avslutningsmiddag med klassen. Och imorgon slutar vi. Och jag vill inte det.



En gång till igen

Ska snart in till skolan för sista gårdsfesten nånsin ;( och imorgon ska vi på klassresa så då hiner jag inte blogga, men det kommer bilder sen:)


Jag skulle aldrig säga nej för dig

Härom dagen när jag skulle kolla på en film kom det här upp på TV:n:

Vad menas med det liksom? :O


Det första minnet kommer jag inte ens ihåg



Jag har köpt ett jättefint Linköpings Musikklasser - smycke (som jag ska sätta på en kedja runt halsen). Eftersom jag går ut nian där vill jag ha det här smycket som ett minne. Föut var det tradition att man brukade få det när man gick ut där, men nu har de tagit bort det, så då köpte jag (och fler) egna!:D


Du sprider lögner som gör ont

Lite bilder från idag:)




Terminen, grundskolan, 9ma1, typ allt börjar verkligen ta slut nu. Och även fast det ska bli hur skönt som helst med sommarlov så tycker jag det känns så himla sorgligt. Vissa personer kommer jag liksom aldrig mer träffa kanske. Men jag njuter av den sista tiden i alla fall!


Bortglömd




Nu har vi haft vårt allra sista Försommarsång. Jag tycker det känns riktigt sorgligt. Bara en vecka kvar till sommarlovet nu och sen ALDRIG mer med 9ma1.


RSS 2.0