Du talar 2 språk samtidigt

Idag har jag faktiskt ägnat hela dagen åt att sy på min klänning som nu äntligen är klar! Jag kanske lägger in en bild på den senare (orkar inte fota och så nu :P) så ni får se hur otroligt duktig jag är på att sy! Hehe.

Igår var jag på hamnfestivalen med lite folk och imorgon ska vi ha extrarep i skolan på kvällen. Annars har jag inte så mycket inplanerat, får se vad som händer :). Det var tänkt att vi skulle åka till landet nu i helgen, men det blev ju inte så bra väder så det får väl bli nån annan gång. Vi kan bara hoppas på att det blir bättre väder nu!


Jag och Carro ska se Sex and the City 2 snart, när vi hinner!


Jag tänkte på dig och nu kan jag inte sluta




Du gör mig så lycklig. Bara genom att tänka på dig så blir jag glad. Jag är så glad över att jag har fått träffa dig och lära känna dig. Jag vet inte hur länge allt kommer räcka, men just nu hoppas jag på väldigt länge. För det vill jag. Om du vill.


Den där gruppen som du är en del av

Det har faktiskt varit en väldigt slapp dag idag. Inte särskilt jobbiga lektioner och trots att jag var kvar i skolan till typ halv fem så kändes det inte länge alls! Detta kan dock bero på att halva dagen gick ut på att sy ungefär, vilket jag tycker är väldigt roligt. Såna här dagar gillar jag!


Bilder från förra årets skolavslutning, snart är det dags att gå där igen. För sjätte och sista gången.


.



Sy är min sysselsättning idag!


Precis på kanten att trilla av


Haha ett lite roligt klipp från RixFm om en mellanstadieelev som skrivit en uppsats om en ko. Värt att lyssna på!


Om tystnaden levde skulle den vara din bästa vän

Gårdagen spenderades med Sofia, Astrid och Maria. Vi hade som vanligt kul :P. Håller på att få lite bilder av Maria som jag kan visa :).





Det blev fanns ingen bild på Maria för hon var bakom kameran, men det får väl komma nån annan dag eller senare om jag får blider av Sofia och Astrid också!

Nu ska jag sätta mig och plugga in lite sångtexter och historia. Ha det bra!


Som om igen och om igen om som igen kom om igen


Idag har jag haft en mysig fredag med Agnes och Emma. Vi åt marängswish och gottade oss. Solen var väldigt varm idag, vilket jag älskar! Jag satt ganska länge ute och försökte bli brun haha.


Ibland kan jag glömma det du sa och vilja försöka ändå

Nu är jag hemma från Norge då och tänkte visa lite fina bilder :). Enjoy!


Parader på nationaldagen i Oslo.













Alexander Rybak gick på stan ;).

En bild på hela orketern får avsluta. Vi hade en kämpekul resa iallafall! :thumbup:


Gå som du vill, jag går brevid

Jag håller på att packa för fullt. Hehe. Nej jag sitter ute i solen och solar och lyssnar på musik och skapar musik haha ;). Men imorgon ska jag åka till Norge! Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot resan.


Lite av min packning


Idag var det så varmt så jag var barfota och har fått lite färg på benen och så :).

Om jag inte skriver nåt mer ikväll så får ni ha det så bra nu i några dar! Jag kommer hem på onsdagkväll och antingen då eller på torsdag kan ni räkna med lite bilder!


Tro vad du vill, jag vet vad jag tror

Nu ska jag se på Avatar :love:



Varför ljuger du när sanningen är så mycket bättre?


Lite saker jag vill ha just nu. Blandade saker från H&M, BikBok, TopShop och GinaTricot. Jag vill verkligen ha typ spna saker, kanske inte exakt de som är där, jag vill ha en baddräkt, men inte den där tror jag t.ex. Och jag tänker liksom att ha en kavaj över nån snygg T-shirt, det är så fint tycker jag!

Nej, nu ska jag gå och göra något roligare!


Du är som krossad kristall

Idag har jag för första gången i hela mitt liv dragit ut en tand! Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, fast nu har jag börjat få ganske ont. Funderar på att ta en värktablett eller nåt.




Du är inte ensam

Sitter här och typ fryser lite smått. Funderar på att göra en kopp varm choklad och sätta mig med kemiboken i knät.

På söndag åker jag till Norge :D med orkestern. Den 17:onde maj ska vi åka in till Oslo och få en hel dag shopping i den stora staden på egen hand. Våra orkesterledare tyckte de var så himla smarta som valde just den dagen att åka in dit, då det är Norges nationaldag, så att vi kan få se hur de firar. Jag tyckte inte det var så bra dag eftersom att alla affärer tydligen är stängda då. Så, vi ska gå runt en hel dag och titta på parader eller nåt. Kul! Tur att det är världens vackraste stad iallafall, jag längtar sjukt mycket till att få komma tillbaka dit!


Emma och Carro på orkesterlägret i somras.


Jag ser ditt leende genom glaset

Snart kommer Carro hit och då ska vi ha en rolig söndagskväll! Vet inte riktigt vad vi hittar åp, men vi brukar inte ha tråkigt direkt så det ser rätt lovande ut haha.


För att det inte är sol idag.


Ta ett andetag och öppna din tysta mun


Idag var det exakt ett år sen som vi hade konfaredovisning. På måndag är det exakt ett år sen vi konfirmerades. Jag saknar den tiden♥.


Hon kommer tillbaka för att säga hejdå

Gick och fikade med Carro och Izza efter skolan. Först satt vi ute i solen, men sen blev det typ kallt så då gick vi in istället hihi. Vi smakade nåt nytt (nytt för oss iallafall) som jag tror hette typ float, typ avslagen läsk med glass i haha. Det var faktiskt riktigt gott!




Vi kanske borde hoppa över det jobbiga

Tänkte köra på ett sånt där onödigt inlägg nu. Idag har jag pluggat och tränat. En typ allmänt onödig dag helt enkelt. Och ett allmänt onödigt inlägg helt enkelt.


Hör på hösten


Ny tröja från BikBok. Vad tycks?

Nu ska jag plugga lite biologi innan jag drar ner till Lambohov och har det skoj!


Hon är ihålig inuti

Lite blider från dagen på landet.





Sanningen ljuger för mig




Vi hade jätteroligt på Valborg! Tack!


RSS 2.0