"Han var vaken"

Hejsan!

Som ni säkert har sett så har jag inte skrivit på jättelänge, det beror på att kag har varit på landet där vi inte har något internet. Jag kommer vara där för det mesta i sommar, så räkna inte med att jag bloggar så ofta... Men jag kommer vara hemma någon gång då och då för att uppdatera det senaste.
En liten Caroline
Helgen spenderades med Carro. Som vanligt superkul! Tyvärr glömde jag kameran på landet, så jag lägger ut bilder senare (kanske till helgen). Det blir en bild från förra sommaren så länge.

2009

Är det mycket för mig?

 
   

Myskväll med tjejerna igår :D. Vi hade jättekul som vanligt :P <3

2009

Glimten i ögat

Hej!

2009

Jag fick lite fotolust häromdagen så jag fotade lite smycken :P. Älskar närbilder!

Glad midsommar i efterskott!
2009

Hoppas det duger, du duger för mig

Hej hej!

Det går inte att ladda upp bilder
:( så det blir en liten tråkig blogg idag då... Japp, dagen har spenderats med familjen på landet :) mysigt. Jag har kommit på att när vi flyttar ner dit sen om kanske en vecka så kommer jag inte kunna blogga så ofta :/ det blir tråkigt! Men jag ska försöka komma in så fort jag är hemma :P.

Ha det bra nu!
Asså, allt dampar här ;(

När det blåser kallt

Hej!

2009
Köpte en baddräkt igår, vad tycks?

Puss och kram
2009

Jag vill inte, jag vill

Hejsan!!

Nu har det äntligen  blivit sommarlov!! Igår var det skolavslutning och efter det gick jag och mina underbara vänner hem till Julia och myste med bl.a. jordgubbar och choklad. Vi hade det riktigt najs tillsammans och sen på kvällen gick jag och min familj på restaurang efter träningen.
2009

2009

Ha en bra sommar allihopa! Det ska jag ha, med vänner och massor sömn :P.
2009

Jag är sjukare trött

Hej!

Läs det här, det är sjukt!
Jag och Sofia satt och gungade och pratade en stund. Det var som vanligt mycket kul, men idag var det nästan lite extra roligt :P. Vi satt alltså och pratade och då såg Sofia helt plötsligt att det stod en liten tjej i buskarna och lyssnade och spionerade på oss. När hon upptäckte att vi hade upptäckt henne så bytte hon plats och bara fortsatte kolla. Vi höll på att garva ihjäl oss! Det var sjukt kul och sjukt konstigt!
2009

Kramar
2009

Jag saknar allt, men tack ändå

Hej!

Ikväll är det gårdsfest på skolan! Det är typ en liten fest där vi träffas, har typ talangjakt, grillar och sen är det disco :D. Det är jättekul!

Nu ska jag och Sofia gå ut med hennes supersöta hund Smilla. Kärlek <3
Sofias hund

Ha det skönt!
2009

Jag behöver er nu

Hej!

Vi är lediga från skolan idag eftersom vi var på stan i lördags och sjöng. Superhärligt! Fast det är lite synd att vädret är mulet men, men... Om en timma ungefär kommer Agnes hit :D<3 det ska bli super! 2009


2009
Ikväll blir det Astrid och Sofia :D<3 TOPPENDAG!!








Kramar
2009

Kom alltid ihåg det, kom alltid ihåg det!

Hej!

Jag är blöt! När jag skulle gå till bussen idag började det typ hagla!! Jag blev helt genomblöt och frös hela vägen hem på bussen. Men nu har jag bytt kläder så jag känner mig rätt varm nu :). Jag vill ha sol, inte regn!!!

2009En sommarbild från förra sommaren på marsvinen Ylvali och Lillan <3

Hoppas regnet går över!
2009

RSS 2.0