För sen för en andra gång

Sitter och väntar på Maria som är på ingång. Sen kommer Anna om ett tag haha och sen troligtvis Sofia en stund också. Och vi ska ha en jätterolig Valborg, hoppas ni får det också! Puss.


Det skulle kunna vara du

Sitter och lyssnar på deppmusik och har lite allmänt panik över gymnasievslet. Men annars är det bra!


Gammal bild. Snart är liksom tiden slut, och det ska verkligen bli både skönt och roligt att börja gymnasiet (var jag nu kommer hamna :P), men samtidigt lite tråkigt, eller asså... Jag har liksom gått med (typ) den här klassen i sex år, och nu ska jag inte göra det längre. Kommer nog bli lite annorlunda iallafall haha.

Vem sjunger sången för mig?


Jag måste bara tipsa om en sjukt bra bok haha. Hungerspelen heter den och det är svårt att säga vad den handlar om typ. Det är liksom massa ungdomar som skickas in i en arena för att döda varandra, och den som överlever vinner. Det låter som att boken är helt jättekonstig när man säger sådär, det trodde jag också den skulle vara innan jag läste den, men nu är jag bara fast. Ska snart sätta mig och läsa ut den tror jag. Och det bästa är att det finns en fortsättning!


Under allt finns det farliga


Jag skulle verkligen behöva lite hjälp :P. Jag vill hitta en eller flera fina ringar som passar till den här fina som jag har fått av Carro, men jag hittar verkligen ingen bra! Har ni något tips på vart jag kan kolla?

Inatt sov Carro hos mig och idag har vi varit ute och gått runt lite på Slaka Marknad som är idag :P. Snart ska jag nog ut med typ Sofia och Astrid eller nåt och göra nåt kul. Sen ikväll ska vi fira pappa här hemma för han fyller år.

Ha en jättefin lördag nu allihop!


Tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack tick tack


Nu tänkte jag bara säga grattis till en underbar Astrid. Livet hade varit mörkt utan dig.


Sången är din☺.


Du gör likadant igen, fast annorlunda


Det är fortfarande snö kvar här :O Och idag snöade det ännu mer.


What can happen in twelve months?

Den sjunde maj är mitt "längta-till-datum" just nu. Det typ sprätter i mina fingrar när jag tänker på det och lyssnar på den här låten!♥




Se dig själv i spegeln, älskar du den där?





Var på en dansföreställning som mina kompisar Agnes, Cajsa och Julia var med i idag tillsammans med Emma och Molly. Tjejerna var jätteduktiga på att dansa och det var roligt att se och träffa alla :P.


No matter what



Gårdagskvällen spenderades (som sagt) men Astrid, Maria och Sofia. Det var nog en av de roligaste kvällarna på länge faktiskt tycker jag. Mycket skratt! VI åkte in till stan en stund, som hem till Sofia där vi åt Ben&Jerrys och såg på Millenium.


Jag skulle göra vad som helst

Snart ska jag ut och träffa mina tjejer och ha det jättebra! Jag har faktiskt längtat till den här dagen för det känns som att det var jättelänge sen vi träffades fast det bara gått en vecka haha. Jag lägger väl upp lite bilder och så imorgon eller (möjligtvis, fast jag tror inte det :P) senare ikväll om jag orkar. Ha en fin lördagskvälln nu, det ska jag ha!


La upp den här bilden förut också, men jag orkar inte fixa med nån ny nu faktiskt :P.

För alltid en del av mig



Jag saknar sommaren, och längtar till nästa!


Saknar Taizé (såklart)♥


Jag saknar tiden när man var liten och lärde sig cykla. Även fast jag hatade att cykla då haha. Min granne har precis lärt sig cykla nu och hon cyklar hela tiden och det ser så otroligt gulligt ut!


Och mest av allt så saknar jag världens bästa marsvin Lillan Ylvali och Yatzy



Hon var vår, livet lämnar spår

Sitter och lyssnar på allra underbaraste och pluggar. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer☺.


Här är en blomma och jag tänkte bara säga att milkshaken på Bosses är typ det godaste som finns och att jag ångrar lite att jga inte köpte en idag innan jag åkte hem och att man borde kunna beställa hem en sån. Hähä.


Det har raderats ur mitt minne


Den här filmen (Dear John) vill jag verkligen se! Den har ju inte kommit på bio än, men jag ska gå på premiären när den kommer sen. Åh, vad jag längtar! Verkar den inte sjukt bra eller?


Nära




Idag gick jag, Cajsa och Molly och köpte glass på Bosses på rasten. Det var gott! Hähä.

Nu blir TV:n!


Dina ögon letar i min backspegel

Nu ska jag äta scones☺. Tänkte bara säga det om någon skulle råka vara intresserad.


En sån sak som man inte ska längta till

Idag och imorgon är sista dagarna på lovet. Jag vill inte tillbaka till skolan! Så jag har kommit på en liten idé. Jo, tiden går ju liksom långsammare när man har tråkigt, så om jag bara sitter och har tråkigt nu så kommer det kännas som att jag får längre lov! Hehe, okej, jag ska inte göra så. Istället ska jag ta till vara på de sista dagarna nu, och göra något kul. Fast jag vet inte riktigt vad. Några förslag?


Det här är lite av mina favoritsaker som jag har gjort under lovet. Har inte bilder på allt men... Och om det är någon som inte ser vad det står högst upp så står det Maria♥bondepickelhäring haha.


For the moment

Pokerkväll hos Maria igår jue!





Och jag vann, nästan. Astrid vann, fast jag hade nästan lika mycket som henne. Och vi ska snart köra igen för vi som inte vann vill ha revansch, iallafall vill jag det haha.


Har förresten fixat "designen" till min systers blogg. Eller, bara headern typ för hon ville inte fixa så mycket annat tror jag. Klicka på bilden för att se resultatet.


Och sen ett tips till alla som bor här i min lilla stad xD. Idag och jag tror imorgon kan man lämna in kläder på Filbyter och få presentkort på hela gallerian som räcker i ett år. Så nu kan jag shoppa för 300 kr där! Man kan bara lämna in max 6 plagg/person. Värt det!


Kom just hem från Carro, träffade henne en sista gång innan hon åker. Hon ska till Rom! Det är inte så jättemånga dagar, men jag kommer sakna henne ändå! Om du läser det här Carro innan du åker så ha en underbar resa! Puss♥

Nuska jag till Maria och spela poker med henne, Astrid och Sofia. Och jag satsar på att vinna! Önska mig lycka till haha.


Som en sång utan toner

Natten spenderades med Carro, Izza och Cajsa i Cajsas lägenhet. Vi hade väldigt roligt! Snart ska jag in och träna och sen ska jag se Avatar i 3D. Det blir en rätt roligt kväll tror jag!


Imorgon ska vi ha pokerkväll. Bild från i somras :P.


Bondepickelhäring

Hittills har påsklovet varit jättehärligt! Jag har träffat vänner och bara haft det bra. Det känns på nåt sätt som att jag har haft lov jättelänge!

Lite bilder från de senaste dagarna:


Frukost på stan med Carro

Astrid och Maria, rappakalja :P


Låt mig få den, jag vill ha den igen

Snart ska jag iväg till Carro för att se New Moon! Vi ska ha en riktigt rolig kväll!

Idag har jag övningskört för första gången! Det var lite läskigt måste jag säga. Speciellt när man skulle svänga :S. Men jag lärde mig växla, starta bilen, blinka hehe, backa, och lite så. Jag vill ut och köra igen! Tur att jag har moppen som jag kan köra på när jag vill! ;D.

Jag och syster fick påskägg av mamma och pappa idag med typ fransk manikyr i. Så vi satte oss och försökte göra det och det var faktiskt riktigt roligt! Och det blev faktiskt inte såå dåligt^^.


En härlig sommarbild. Det var 21 grader ute idag!


Det är bara att säga något annat, det vet ju du

Igår var en riktgit härlig dag måste jag säga! Efter skolan gick jag och Carro på stan. Jag hittade en jättefin sommaroutfit på Monki. Sen åkte jag hem och åt lite gott :P. Efter det tog jag bussen in igen, vid typ åtta och det var fortfarande ljust ute då! Jättehärligt tyckte jag. I stan träffade jag Carro och Johanna och hade en väldigt rolig kväll med dem!

Idag blir mest en slappdag, har nyss varit och tränat och nu ska vi iväg och äta påskmat hos mormor och morfar.


Sommaroutfiten från Monki


Ingen annan fick komma in, du sa att nyckeln var bara din




RSS 2.0