Jo för den där veckan gjorde rätt mycket

Hemma från en jättemysig fika med Carro på EspressoHouse nyss. Vi satt där rätt länge, det går ju inte att sluta prata nu när vi inte ses hela dagarna jämt. Jag har mycket att berätta, hon har mycket att berätta och sen kommer man ju liksom på ännu mer att berätta. Tillslut var vi tvugna att avbryta typ för att båda var tvugna att åka hem haha. Jag ska gör klart gemu-läxan och sen ska jag öva på min trumpetläxa, rätt rolig kväll tycker jag (jag är inte ironisk)!

Åh vad jag är bra på att fota! :D hehe..

Nej men titta här! (överlycklig)



Det var alltså videobloggen vi gjorde imorse. Äntligen funkade uppladdningen! Men slutet skulle egetligen inte va med, så det får ni strunta i:).

Dumma pinnacle och dumma youtube

Jag, Maria och Astrid gjorde ett jättefint videoklipp som vi tänkte visa er. Men först så funkar det inte att klippa bort det som inte ska va med utan att ljudet försvinner. Sen så funkar det inte att ladda upp klippet. Så nej, det blir ingen film idag.

Därför får ni se en annan film från i somras på Maria och Astrid!



Vi hade i alla fall en jättemysig kväll igår med skräckfilm och komedier. Och vi/jag lyckades åka moppe med pizzorna. Duktigt jobbat känner jag! Nu ska jag ta och läsa historian sen har jag nog allt klart inför imorgon, då kör vi skola igen! :D

Och vi kör igen och igen

Kvällen igår blev riktigt härlig! Idag har jag bara slappat och ikväll ska jag till Maria frö lite filmkväll. Vi ska tydligen se skräckfilm så vi får se hur det går haha.

Bild från i onsdag då jag och syster tog en "promenix".

Ska ut i regnet nu

Har just räknat mina fruktmärken (jag samlar som ni kanske vet) och jag har 955 stycken. Damn! Jag som hoppades på 1000... Men 45 till bara! Sen måste jag nog hitta något nytt ställe att sätta dem på, för min garderobsdörr börjar bli ganska full nu haha. Och mitt nästa mål kommer bli 5000 tror jag. Om jag orkar hehe.



Back on track så att säga

Chillar framför TopModel med syster. Ikväll blir det väl Fångarna på Fortet som vanligt nuförtiden haha. Det är värsta kul att det har börjat igen tycker jag! Fast det var tydligen inte så roliga lag ikväll så jag vet inte. Imorgon ska jag gå till skolan i alla fall så jag tänkte gå och lägga mig tidigt. Woho!


Vääldigt gammal bild som jag hittade hehe.


Frågan är det första

Jag är hemma idag igen. Jag vill inte missa skolan, och jag vill inte missa orkestern ikväll! Buhuu. Jag som har längtat så efter lägret.

Tänkte visa hur min nya dagbok blev efter att jag fixade till den lite:

Jag kommer nog limma dit fler bilder när det dyker upp någon som är värd att få sitta där haha.


Se om se om se om

Jag älskar fina saker och fina slut på filmer (serier i det här fallet, eller jaa, avsnitt egentligen). Hehe, jag älskar när mamman i Skärgårdsdoktorn åker tillbaka till Afrika. Skönt att slippa henne liksom. Fast samtidigt hatar jag det för det är så otroligt sorgligt och onödigt alltihop. Jag regnar.


Lite fina minnen från i somras.

Nu ska mamma köpa hem mat från McDonald´s till mig! Precis vad jag är sugen på hihi. Ibland lönar det sig att vara sjuk :D.


Jag ska aldrig bli som henne

Jag hatar mamman i Skärgårdsdoktorn! Jag fattar inte hur en människa kan vara så irriterande? Stör mig, stör mig, stör mig...



Sjukt bra låt i alla fall! Kent.


Jag vill blunda men jag vill se


Sitter hemma och är sjuk framför Skägårdsdoktorn. Jag hatar att ha feber.


Snälla ha mig, du får ha mig, jag vill att du ska ha mig


Jag är sjuk och orkar nästan inte göra nånting. Somnade i soffan förut framför TopModel. Jag vill inte vara sjuk nu, vill inte missa skolan! Så jag hoppas jag är frisk imorgon. Fick några tabletter av Lin som hon sa hjälper, jag hoppas verkligen att de gör det! Jag fryser massor även fast jag har långbyxor långärmat och filt på mig. Och så har jag ont i huvudet. Jag tycker synd om mig själv.

Fast det var bra i skolan idag. Min sånglektion gick bra, jag fick sjunga en låt ur Jesus Christ Superstar. Jag hann äta lunch också. Och vår historialärare är riktigt rolig! Så det var bra.

När jag kom hem hade jag fått brev från kyrkan om Taizé också♥. Det blev jag faktiskt väldigt glad för! Åh vad jag vill åka. Bara Astrid, Sofia och Anna vill så. Och till dess ska jag bli frisk! Fast jag kommer säkert ändå bli sjuk där...


Sånt som man skrattar åt för alltid och alltid


En härlig film på Sofia och Maria (och lite jag och Astrid i bakgrunden) från när vi tältade i somras.


Mycket bättre än förut





Träffade de där fina tjejerna och den där fina hunden ett tag. Vi försökte spela kort men insåg att det var komplicerat. Alla var otroligt sega idag. Så vi satt och segade tillsammans istället. Det är mycket roligare att sega tillsammans än ensam!

Nu ska jag ta och fixa lite mat. Sen ska jag längta tills imorgon, ska ha min första sånglektion i skolan imorgon och det ska bli lite spännande tycker jag hihi.


"Lyser på barnet i stallets vrå..åÅÅÅÅ"

Sitter och skrattar framför Sunes Jul. Blir aldrig less på det asså. Kan replikerna helt utantill, de flesta iallafall, och ändå garvar jag ihjäl mig. Så ska det va tycker jag!


Sparad

Hade en jätterolig nollningskväll igår! Vi gjorde väl lite som i onsdags, lekte lekar, sjöng och spelade gitarr, lekte mer lekar och så fick vi (äntligen) bli äkta esteter! (Wohoo!)

Idag ska jag bara va hemma och vila upp mig (jag har blivit sjuk nu, eller ja, förkyld) på dagen. Sen ikväll kommer Maria hit, och Klara en liten stund också. Och Lite fler att spendera kvällen med. Det blir kul tror jag! Kanske (om vi inte har något att göra här hemma och om Maria går med på det och bla bla bla) åker vi in till stadsfesten och tittar på några härliga faddrar till mig som spelar. Vore kul att se dem men vi får se.


Min tröja som jag har spenderat tiden den senaste veckan i haha. Eller jag, typ i alla fall.


Slutet på början

Efter att ha spenderat gårdagen i blöta kläder (vi hade simtävling över stångån och mitt lag vann!) tror jag jag börjar bli lite sjuk. Meen, det ska vi ändra på! Tänkte faktiskt lägga mig och vila lite nu innan jag drar iväg på nollning ikväll. Sista nollningskvällen buhuu.


Jag fryyser!

:(


Snyggare kan man inte bli asså


Lite sådär kommer jag se ut imorgon i skolan. Och lite till. Haha jaa, tro det eller ej, men jag äslkar nollningen! :D

Förresten, att va skeppsbrutna idag gick jättebra, fast folk kollade lite konstigt på mig på bussen men. Mitt lag vann "tävlingen" eller vad man ska kalla det, typ 8-kamp eller något, så vi ska tydlige belönas rikligt imorgon, får se vad de hittar på haha.

Vi har haft lite vanliga lektioner också, musiken har kommit igång och det älskar jag! Känner att jag verkligen valt helt rätt linje asså! Fast det kommer kännas lite tråkigt när nollningen är över men. Asså shit, vilka tre superroliga år jag kommer få nu asså! :D


Nej jag fjäskar inte alls?


1. Drömmar till mina faddrar
2. Min fina namnskylt



Avskrapat nagellack

Jag överlevde första skoldagen. Hade det riktigt kul faktiskt! Lärde känna lite nya i klassen, eller ja, jag pratade med dem i alla fall. Min klass verkar rätt kul, det var första intrycket! Faddrarna är jättehärliga, känner att va kommer få en rolig nollning!

Nu ska jag baka nånting till faddrarna som man ska ha med sig imorgon och sen måste jag leta fram lite skeppsbrutna kläder haha.

Slut på nedräkning, början på uppropning

Jag körde bil till Maxi förut och handlade. Jag klarade tillochmed att parkera och sen att packa ut från parkeringen. Duktig jag är! I alla fall, på Maxi köpte jag en kalender och en dagbok. Så att jag ska överleva första året på gymnasiet (kommer jag ju inte göra annars!). Men dagboken är lite ful, den är bara vit. Så nu sitter jag och fixar den lite finare. Det blir liksom lite roligare att skriva i den då haha.

Kram

Om idag bara hade varit igår

Sista dagen på sommarlovet. Yes.

Lägger in lite bilder från i fredagskväll från vår "tältning". Host.



Blev väldigt mycket bilder på hundarna känner jag haha. Men ja, vi lekte med dem (hundarna asså), körde anden i glaset (läskig lek) och såg på Bert (Astrids blivande pojkvän). Kul kul!

Igår var jag och firade Frida och Lisas födelsedag. En väldigt rolig kväll det med!

Nu ska jag fortsätta tagga!

Jag är lite nervös, men bara lite!


Inte långt kvar till skolan nu! :D


Jag får fel


Klicka på bilden för att komma till bloggen. Jag har gjort designen! :D

Dagens planer är att snart äta lunch hos mormor och morfar♥, sen hem och fixa hemlisar med syster (hemligt för vissa som jag tror läser min blogg:P) och sen ikväll ska jag iväg och tälta med nemisarna! Och mellan allt det tänkte jag försöka hinna öva på några nya noter. Och kanske förbereda mig lite mer inför skolan som jag nn har börjat bli nervös för. Men jag längtar!


Den kloka

Gå inte iväg
Snälla gå inte iväg
Snälla

Du ser när hon går
Medans jag sakta förstår
Hon går iväg för alltid
Och du tittar på bredvid

Men kanske kan du ångra dig
Kanske kan du ångra dig
(Igen)

Se

Titta på hennes steg
Jag vill följa efter men jag är för feg
Ett steg ifrån att försvinna
Få tårarna att sluta rinna
Få dem att börja

Mina tankar flyger
Mina läppar smyger
Jag viskar mig fram
Aktsam

Tillsammans för alltid var inte din vilja
Inte för oss (lilja)

Lilja var förut
Men hon gick också ut
Lämna mig inte ensam kvar
Lämna mig inte utan svar

Hjälp nu

Jag skulle göra allt jag kunde
Om jag kunde göra något

Orange som var min förra favorit

Okej, jag är hemma. Men jag tog inga bilder på lägret. Vet inte varför, men det blev liksom inte av. Men jag hade iallafall några skojiga dagar! Lärde känna några roliga människor som ska nolla mig om några dagar, och jag kan säga att jag faktiskt längtar riktigt mycket till det!


På några dagar igen

Tänkte visa  några av mina favoriter av det jag köpte i Göteborg!

Imorgon åker jag iväg på orkesterläger. Är tillbaka med bilder och annat kul på torsdag.


Astrid blev imponerad igår^^


Haha, min fruktmärkesamling^^

Kolla Astrids blogg för lite mer bilder från igår!


Ännu en kväll har spenderats i Astrids lekstuga



Ja vi har roligt där! :D

Det jag ser när jag blundar

Här kommer lite fler roliga bilder från resan!







Jag kanske lägger upp ännu fler någon dag om jag får lust. Men det får vi se. Det här får räcka nu iaf!


Glad Carro = glad Elvira


Nu har vi kommit hem från Göteborg. Hade verkligen jättekul där, men nu är jag skittrött! Fler bilder och lite sånt kommer senare!


2 timmar kändes som 10 minuter med dig


Så att vi ska hitta till HardRockCafé från hotellet (a). Får inte glömma lappen hemma bara! Ursäkta kvalitén, har packat ner kameran.


Vad är det vi ska säga?

Packningen går fiint! Nu ska jag äta och fixa naglarna. Eller i omvänd ordning. Vi får se.

G a m m a l  b i l d som jag hittade och fick lust att fixa till lite sådär.



Jag är på p^^

Nu ska jag packa. Jag hatar att packa. Men jag måste packa. För imorgon åker jag och Carro till Göteborg!



Att läsa mellan raderna



Var ju med Astrid och Sofia igår. Vi gick till skolan och träffade Jakob och Fredrik en stund. Sen gick vi hem till Astrids lekstuga och såg Titanic, Astrid hade aldrig sett den :O. Den var såklart hemsk (hehe), men väldigt bra!


Jag har nya skor nu

Snart ska jag ut och träffa Sofia och Astrid. Vi vet inte vad vi hittar på, men jag har en liten plan som jag inte vet om den är bra. Men annars tar vi nån annan bättre plan haha. Vi kommer nog ha kul iallafall!

Bildbrist: gammal bild


It feels like a funder everyday when you´re around but I don´t know how to say

Jag tror jag har gått några år bakåt i tiden. Jag har iallafall lyckats sitta och läsa några timmar (eller om det bara var en timme kanske?) precis som jag gjorde för några år sedan. Men har man en bra bok så har man. Dear John såklart!

RSS 2.0