När inte jag räcker till




Vi ska vara marsvinsvakt under påsklovet och igårkväll kom de små :). Är de inte såå söta? Åh, jag kommer ihåg hur det var när vi hade marsvin. Jag hade nästan glömt hur deras små pip låter, hur de nafsar, hur de rivs (de här har välsigt långa klor :S) och... Ahh.

De är såklart inte som Ylvali och Yatzy (våra). De här är inte alls lika "vilda" eller busiga. Inte för att våra var särskilt vilda men. Fast de som äger de här tyckte typ att den ena (Totte) är jättevild eller nåt. Den andra (Tindra) gör ingenting. Asså, verkligen ingenting. Lite läskigt egentligen för man vet aldrig vad hon tänker.

Det kanske verkar väldigt fånigt, men jag får liksom en lycklig känsla av att ha dem runt omkring mig (inte som det var med Ylvali och Yatzy eller Lillan som vi hade en stund också, men ändå). Det gör att min nya vana blir att typ alltid när jag är hemma bära runt på ett litet marsvin. Och sen byter jag lite då och då så att de inte ska kissa på mig hehe. Och jag tycker det är jätteskönt sällskap xD. De klagar inte, de bara är där och är sällskap och lyfter upp stämningen lite. Det är jätteskönt. Det blir tråkigt sen när vi måste lämna tillbaka dem kan jag säga.


Let´s give it a try

Såg just det här klippet i ett inlägg av Linnea Haha, väldigt rolig video tycker jag :P.




22 TV-"intron" i en och samma film på bara 7 minuter!


Om det måste bli såhär kanske det inte är någon idé


Eller vad säger du?


Då blir det inte

Jag kan inte göra om igen. Jag vill inte. Jag ska inte. Då blir det inte.


Today is the first day of the rest of your life


Genom Dina Ögon är typ en av de underbaraste böckerna jag läst! Den måste ni bara läsa! Det är lite svårt att säga vad den handlar om, det låter bara konstigt, men den är skriven av Stephanie Meyer (hon som skrivit Twilight-böckerna) och det räcker väl att veta :P. Nu efter jag har läst den känner jag mig typ som att jag är i den världen och jag tänker liksom så. Okej, man fattar kanske inte vad jag pratar om just nu om man inte läst den, så gör det! Jag hoppas att den här boken blir film eller att det kommer en tvåa för jag kan inte få nog. Jag typ ryser när jag tänker på den. Åhh!



We could never go home, 'cause we nolonger have one


No Sound But The Wind den här måste helt enkelt bli dagens låt. Så sjukt underbar!


Vi börjar om där vi fortsatte


Tänkte passa på att tipsa om mina favorittuggummin :P. Extra Liguid Jorgubb&Persika och Blåbär&Granatäpple. De är riktigt goda måste jag säga!


Vi kommer kanske aldrig bli, vi kommer kanske bara vara

Sitter och pluggar biologi. Väldigt tråkigt måste jag säga. Men jag ska verkligen försöka koncentrera mig nu så jag lär mig lite hehe. Sen ikväll ska jag träffa Agnes, vet inte riktigt vad vi ska göra, men just nu känner jag rätt mkt för att bara mysa, skratta och ha det härligt. Det är vi bra på!


Ha en jättefin lördag nu!

Vad du inte förstår är vad jag vill säga

Var och fikade med Agnes idag efter skolan. Riktigt mysigt hade vi♥. Nu blire slappkväll, funderar på att se lite film eller något. Får se vad det blir.


Haha.



Aldrig mer igen

Idag har känts ganska slapp trots att jag har varit tvungen att göra rätt mycket. Städa och plugga :P. Och så hann jag med att va med Carro en stund innan jag åkte hem.



Ylvali och Lillan för nästan exakt ett år sedan. Har ni sett något sötare?♥


För sent att ångra sig, för tidigt att gå vidare

Vi hade typ pardans i skolan idag, och snart ska vi iväg för att typ dansa med massa andra skolor. Jo, det ska faktiskt bli lite kul :P jag hoppas att man inte behöver dansa hela tiden utan att man kan va med vännerna lite och så med.
Jag har inget mer att säga så... hejdå :P ingen bild heller. En annan gång!

Utan dig är jag inget, utan mig är du allt


Jag vet ful redigering, men dat var kul. Jag håller fortfarande på att lära mig programmet GIMP och nu ville jag testa ett nytt verktyg och visa mina framsteg :P.

Det jag egentligen vill säga med det här inlägget är att jag har köpt Converse! Vita låga blev det och jag älskar dem!


Jag sjunger för dig

Sry för dålig uppdaterin senaste dagarna men jag har haft fullt upp. Inte för att jag ändå brukar blogga så ofta men. Jag bloggar helt enkelt när jag hinner och har lust. Jag har liksom min blogg för jag tycker om att skriva, fota mm. Det är kul typ. Jag satsar inte på att bli en särskillt stor, känd bloggerska eller så. Jag bara gör det för jag gillar det.

Okej, jag vet inte varför jag skrev det där men :P.

Det jag har gjort de senaste dagarna är träffat Carro, varit handledare eller vad man ska säga på Kulturskolans öppet hus igår och sen varit hos Cajsa med Izza och Carro. Lyckad helg hittils känner jag :).

Glömde såklart kameran och mobilen tar med så dålig kvalitét så jag orkar inte. Men jag uppdaterar väl senare med nån bild tror jag. Om jag har lust :).


Alltid så svårt, alltid något fel


Jag har beslutsångest. Asså verkligen beslutsångest.


Always have, Always will

Allt bara rasar ner
Trots att jag försöker mer och mer
Att allt bara kan ta slut
När dagen innan sett så mycket bättre ut
Ska jag bara förtsätta att le
Du som säger att du brukar se
Allt jag får är bara ett kort och enkelt nej
Känner du ingenting för mig?

..Always have always will
Jag ska göra vad du vill

Vem har sagt att det är enkelt?

Bytte header igår och då fick jag lust att kolla igenom alla headers jag har haft, inte för att det är så många men. Vilken tycker ni är snyggast?

Första:

Andra:

Tredje:

Fjärde:

Femte:

Sjätte:

Sjunde (den jag har nu):


Vilken gillar ni bäst? Jag är nog mest nöjd med den jag har nu, fast jag gillar också den med lampan (nr. 5) och den med mina ögon (nr. 4).



Men vi är inte självklara








Spexfoto med min klass idag. Det var kul, hoppas bilden blev bra också!


Come on you beautiful


En bild på min Ängla som är mitt enda sällskap idag eftersom jag måste plugga. Vi har typ 5 prov/inlämningar/redovisningar nästa vecka och ett prov den här, lika bra att börja direkt så man hinner, eller vad säger ni?


Från nu och från för länge sen



Idag fyller Sofia år och jag vill självklart säga grattis till henne! Sofia har väl alltid varit en kompis till mig kan man säga, vi gick på samma dagis och i samma klass i lågstadiet, även fast vi inte alltid var sams då haha. Men sen lärde jag känna henne på nytt när vi konfirmerades och det är jag väldigt glad för! Jag har alltid roligt när jag är med henne och jag hoppas att vi kommer vara vänner länge till!

Ha en superbra födelsedag nu! Puss♥


Dalmatin

Det är jätteskönt ute och funkar ganska bra att plugga faktiskt :) förutom när jag ska skriva för det är lite svårt med vantar och se hihi. Och jag börjar få fräknar redan! Det kanske inte är så jättekul att ha egentligen men det är roligt att nåt händer hihi. Så nu ska jag ut igen och ta med mig lite vindruvor eller nåt tror jag och fortsätta plugga och sola och bli frälnig hihi.


Solen idag. Hihi.


Hoppet tänds på nytt för att sedan släckas igen




Det är verkligen jättefint väder här! Nu ksa jag ta på mig mina solglasögon ochh sätta mig ute och plugga. Det kommer se ut som att jag har varit utomlands i helgen efter att jag har solat! Hehe, men kan ju alltid hoppas iallafall.



Kanske kommer vi någon dag sitta där, kanske kommer vi se varann

Det har hittills blivit en slapp fredagkväll med lite film och så :) Nu blire Gossip Girl. Gick på stan med Carro efter skolan och vi fastnade på Wayne´s med Izza och Cajsa sen. Det var kul! :)

Orkar inte fixa med nån biild nu... Men ha det bra!


Vi har inte samma svar

Här är lite nya smycken från de senaste dagarna:


Från Indiska


Från cocoo.se


Från Carro hehe♥

Jag älskar dem allihop :P, vilket/vilka gillar ni mest?


Böter fast man inte gjort något

Hej! Sitter vid min systers dator och bloggar lite snabbt... Hinner inte lägga in nån bild eller så, men har haft en soft dag! Fyndade ett armband på stan, bilder kommer väl imorgon tror jag väl :). Ha en bra kväll nu! Puss.


091102

Tänkte bara slänga in en snabb dagens outfit. Första gången jag gör det hehe :P.
Skjorta från BikBok
Vit T-shirt från BikBok
Jeans Cheap Monday från Bully

Ny header också, vad tycker ni?


And baby here we go again

Det har varit en väldigt härlig dag faktiskt. Trots att skolan började. Men jag är på toppenhumör och ikväll ska vi iväg! Och det ska bli kul för det var visst ett dag sen ;).



Ett år sen


RSS 2.0