Jag vet att jag sa så, men jag gör det ändå

Tänkte visa mina fynd från Stockholm.






Första tröjan är från TopShop
Andra tröjan är från Zara
+Så köpte jag ett par CheapMonday också.

Är väldigt nöjd med det jag hittade! Det känns lite kul att köpa klader i affärer som vi inte har här i vår lilla stad :P.

Jag kan inte ta emot något svårt



Lite saker som jag fick igår :). Jag fick fler saker också, men jag orkaar inte fota allt :P. Jag hade en jättehärlig födelsedag! Jag tänkte visa vad jag fyndade i Stockholm lite senare :). Nu ska jag mest slappa lite och sen dra in till Carro.

Förresten, som ni ser har jag ändrat lite design här på bloggen. Säg gärna vad ni tycker ♥.

Ha det fint!

Min mage får panik innan jag hinner reagera

Jag köpte skorna idag! Ni vet de där jag skrev om i förra inlägget från Monki. Tänkte visa en bild nu på hur det verkligen ser ut :P. Jag älskar dem, vad tycker ni?


Ursäkta den dåliga kvalitén.

Nästa gång jag bloggar så är jag 16 år! (Jag fyller år imorgon!) Jag ska åka till Stockholm imorgon och shoppa och äta på min favoritrestaurang och ha det allmänt underbart.

Hoppas ni också får en skön helg! Vi hörs!

Att man kan ångra något så litet så mycket

Var som sagt och tränade med Carro idag. Väldigt roligt som vanligt :). Av någon anldening blir jag alltid så skrattig när jag tränar med henne (höm, undra varför?). Det känns verkligen skönt att ha kommit igång med träningen nu!


Jag har hittat finaste skorna någonsin. Typ. På Monki finns de och jag tror jag ska köpa dem imorgon. Tänkte lägga upp en bild på dem, så jag gick in på deras hemsida, men de finns visst inte där :(. Men då hittade jag de här istället som är lite liknande och också snygga :). Eller vad tycker ni?


Som något litet till dig

Fast att jag har pluggat rätt mycket idag måste jag säga att dagen varit rätt rolig ändå :). Vet inte varför egentligen, jag bara har en sån känsla. Imorgon ska jag träna med Carro. Det blir kul!

Jag tänker inte lämna dig

Dags att börja plugga igen då :). Orkar egentligen inte, men jag måste för att hinna innan jag ska iväg ikväll. Ska åka pulka med alla kära. Eller iallafall de som inte måste plugga, har haft halsfluss eller ont i höften eller knäna eller vad det nu var :P. Kul ska vi ha iaf!




Tänk hur mycket man kan göra för att få allt att bli bra igen

Har just varit ute på en liten promenad i mörkret. Tog med mig kameran ut för jag kände för att fota lite. Jag vet inte om det blev några bra bilder men... Kul var det iaf! Fast kallt så nu har jag typ ont i fingrarna hehe. Men varför deppa ihop för det? Just nu känns det väldigt bra ändå. Jag känner ingen stress för massa plugg, jag har inte så mycket jag behöver göra just nu och jag fyller år på lördag. Jaa, vad finns det att klaga på ikväll?




Btw, den där röstningen i förra inlägget blev ingen "vinnar-bild" eftersom ingen bild fick mer röster än nån annan haha. Så, det blev alltså inget resultat kan man väl säga.


När hon kommer förbi blir allt så tydligt

Jag hade tänkt rösta fram bästa bilden 2009. Eller, den bästa av mina bilder som jag tog under året. Egentligen kanske det är lite sent nu, för snart har ju hela januari gått, men bättre sent än aldrig! Eller hur? Så jag lägger ut lite bilder som jag tagit 2009 och så får ni helt enkelt rösta fram den snyggaste. Ni har tills imorron på er.


Astrids öga. Kanske egentligen inte den finaste ögonbilden jag tagit, men det är den första och den gav min inspiration till senare bilder.


Några blommor från i somras.


Astrid (igen) från april tror jag.


Lillan. Just den här bilden tycker jag är klockren asså.


Ett litet smultron. Kanske lite tråkig bild egentligen, men den kändes bara så somrig så jag var tvungen att ha med den.


Tagen i somras


Våra ljus i Taizé ♥

Jaa det var nog alla bilder: Så börja rösta nu! ;D


Det där lilla speciella som du har


Jag vill bli sån där som alltid har målade naglar, och som har fina naglar också :P. Just nu har jag blåa naglar, och visst är väl det snyggt, men jag vill kunna göra något lite mer speciellt. Som t.ex. som Foki gör sina naglar, fast jag kommer nog aldrig göra så fint. Och jag vet inte om jag vill ha typ utåtstående blommor på naglarna heller, men nåt speciellt vill jag kunna göra haha. Jag får väl klura lite på det, och hoppas på något resultat!

Tänkte byta header nu också :). Fast jag har inte helt bestämt mig om jag tycker den nya är snygg, men jag känner för att byta så...


Om du förstår så ska jag förklara

Hann ner till lambo en stund igårkväll :). Vi invigde det "nya" rummet med ballonger och saltapinnar hehe. Det var mycket roligt faktiskt!


Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, jag tog med mobilen...


Nästa gång ska jag göra allt innan

Min nya livsstil är nysa, städa och plugga. Kul!

Har nästan fixat klart rummet nu, men jag blir nog tvungen att slänga gamla saker och ställa in nya i några dagar till. det är jättekul att få det lite nytt, men det är verkligen inte kul att fixa allt. Jag tror inte riktigt det där med att städa och fixa är min grej faktiskt ;).


Innan och efter. Fast nu har jag satt upp en hylla och lite så på väggen också. Men jag är jättenöjd med resultatet iallafall!


Jag tror det kan funka, om du vill

Jag funderar på en ny skrivbordstol att köpa. Men jag vet inte riktigt vilken modell och så jag vill ha... Funderar på någon av dem här kanske :).





Om jag tar den första vill jag nog ha en annan dyna. Det vora skönt med hjul, fast kanske snyggare utan. Men jag vet inte.

Idag var jag med Agnes. Det var roligt, trots att vi skulle plugga haha. Och imorgon ska jag träffa Carro. Sen är det helg!


Det sitter som ett plåster över såret

Mitt rum är klart! Iallafall så är väggarna klara haha. I helgen ska jag och mamma åka och shoppa lite nya saker som lakan, lampa och kanske en skrivbordstol :). Det ska verkligen bli skönt att flytta in i mitt egna rum igen, och slippa ligga här i arbetsrummet och störa ihjäl mig på tapeterna här som man typ blir blind av. Nu har jag istället den finaste tapeten i världen att titta på. Iallafall den finaste av alla tapeter jag har sett.




Bilderna är från i somras då jag och pappa var ute på en liten "fotopromenad". Det är jag som har tagit bilderna och jag måste säga att jag är rätt stolt haha. Vi hittade typ värsta gröna gläntan i skogen och där fick vi massor fina bilder!


Svek

NU ska vi tapetsera! Känner mig lite nervös, men jag tror det kommer bli sjuuuukt snyggt!


Så ser tapeten ut. Schnygg, eller hur? Asså, det är bara "remsorna" som hänger där :P.


Ni får mig att le(va)

Har blivit en sån där vanlig söndag, då man går runt och gör ingenting, slappar och typ bara längtar till nästa helg då man är ledig igen haha. Jag har alltså inte gjort något specieellt idag, förutom att måla klart i mitt rum :D. Så nu är det bara tepeterna som ska upp på sista väggen och pappa och jag ska börja med det imorgon om vi hinner innan jag (troligtvis) ska iväg till ungdomsgrppen.


Mina naglar är typ prickiga av färgen, fast jag måste säga att det inte ser helt konstigt ut haha.


kcramnets nitram



Mitt rum just nu=renoveringsobjekt.

Vi målar för fullt haha. Fast just nu måste färgen torka. Sen ska vi måla ett lager till och sen tapetsera en vägg. Fast troligtvis blir vi inte klara i helgen, så jag kanske får sova här i arbetsrummet en vecka till. Men inte mig emot, jag har bredare säng här haha.


Den perfekta dagen

Har just sett klart på Sex and the City. Nu har jag sett alla sässonger! Åh, det är så bra. Jag vill verkligen inte att det ska vara slut! Som tur är kommer ju en andra film i maj elr nåt tror jag. Jag längtar sjukt mycket!

Annars har jag gått i skolan idag, som vanligt nuförtiden, och jobbat lite på rummet. Det börjar faktiskt se bra ut därinne nu :D!


Nån flum bild :P.


Allt vi hade, släng det i väggen, det var ändå aldrig vårt

Mitt rum känns... tomt. Allt är utrensat nu, det ekar där inne. Det ska verkligen bli roligt att komma igång på riktigt nu! Jag vill bara få det klart :P.

Annars laddar jag inför skolan med huvudvärk och illamående, känns väldigt bra! Ska nog ta och se nån film snart och sen packa väskan eller nåt, jag känner på mig att jag kommer vara tillräckligt stressad ändå imorgonbitti.


Mina Martin Stenmarck-album. De spelas för fullt på spotify just nu.


Du vill spendera min tid åt mig


Jag håller på att rensa ut från mitt rum. Vi ska troligtvis börja måla innan jullovet är slut. Det ska bli så skönt att få lite förändring här inne, jag är rätt trött på min tapet jag har just nu...

Idag har jag varit och bowlat med pappa och min syster. Det var roligt! Jag kom tvåa och fick som bäst ihop 100 poäng på en serie. Rätt nöjd faktiskt hehe.

Imorgon ska jag träffa Agnes och på kvällen Noomi och Carro. Det blir nog kul. Ska bli roligt att se Carros tandställning! Och sen är det då sista dagen på lovet och det ser jag verkligen inte fram emot, så det ska vi inte prata mer om nu.


Why gamble?

Var som sagt med Carro igår till idag :). Först såg vi New Moon igen och den var lika fantastisk som första gången, om inte bättre! Man kanske ska se den en tredje gång?

Sen åkte vi iallafall hem hit och lagade mat och pratade och såg på Sex and the City. Mycket lyckad kväll tycker jag! Idag har vi kollat lite mer på satc, åkt lite skridskor, gjort ansiktsmask och lite sånt.


Tog ingen bild, så det här är från en annan gång då vi var och fikade.


För ett år sen skulle du varit med och sagt det där som inte finns nu

Hej!

Jag ska snart sticka in till stan för att träffa Carro. Vi tänkte se New Moon igen och sen åka hem till mig för att spendera natten här. Ska bli mycket roligt!

Nu måste jag fixa håret, ciao!


Du får mig att skratta även när du inte är här

Jag har sett årets roligaste bild! Men jag tänker inte lägga ut den, men ni får se en rätt lik bild:


Sötaste Ferdinand xD jag garvar ihjäl mig när jag ser den riktiga bilden :P


"Jag hänger alltid med"

Då var det 2010 då :). Lite kul med nyyt år, fast samtidigt lite synd eftersom det nu är ett helt år till nästa nyårsafton haha.

Här är lite bilder från förra året:


Min födelsedag

I Berlin

Konfirmation

En dag på torget med klassen

Tältning med Maria, Astrid och Sofia på sommarlovet

Mentorsdag med klassen

Bästa det här året tror jag; Taizé


RSS 2.0