Jag vill ha en chokladkalender, hoppas hoppas hoppas (det är tradition)



Imorgon är det första december och det har jag och syster förberett med julklappskalender! Jag hoppas jag får en chokladkalender i mitt första paket! Det är ett paket som är stort och fyrkantigt, kan det vara det jag hoppas? Borde nästan testa lukta på det... Jag tror jag börjar acceptera att julen är påväg nu. Det är gott med lussekatter i alla fall. Och pepparkakor i fil, ett måste till frukost vid jul! På torsdag ska jag baka pepparkakor hos mormor och morfar, och sen är det julfrukost som gäller för mig. Mmmmmmmmmm!

Jag förstår inte


Plugga? Va? Vad är det? Nej, jag vet inte. Jag ska nog slå in de där tolv julklapparna som ligger på mitt golv just nu. Och ikväll är det ju TopModel. Tiden är min bästa vän, har alltid tid över verkligen! Verkligen.

Nyår två gånger om året





Kvällen igår bestod mest av mat, skratt och singstar. Roligt!

Nu ska jag in till stan och köpa tolv julklappar till min syster. Hej då!

Det är dig jag vill visa och dig jag inte kommer glömma och dig jag vill träffa och dig jag kommer försvinna från


En liten del av vad min gårdagskväll bestod av igår. Improvisation och oseriöst på hög nivå. Vi hade jätteroligt och det var myys♥.

Idag har jag verkligen haft en lugn morgon, inte orkat göra någonting riktigt. Hunnit med en liten promenad med Sofia och hennes hundar. Och ikväll ska vi (inte hundarna) på nyårsläger med kyrkan. Det blir trerättersmiddag och överraskningar. Sånt gillar jag!

Nu tror jag minsann det har blivit dags för lite plugg för min del. Imorgon är det första advent.

Bara en saknas

Idag träffade jag kantorn i Slaka kyrka för jag ska spela på första advent på söndag. Det gick bra att spela och kantorn verkade väldigt lycklig. Och jag får betalt! Trots att jag faktiskt sa att det inte behövdes så insisterade hon.

Nu ska jag äta lite och sen ska jag (nog) spontanåka in till Linnea, Katta och Emma och mysa sönder. Eller jag ska inte gå sönder men ja, ni fattar.



Förresten har idag varit en bra dag. Jag och Anna övade tillsammans, jag träffade Maria-bästis (jättekort, men ändå!), det gick bra i kyrkan som ni vet, och ikväll ska jag troligtvis träffa finisar. Det gillar jag!

Och på tredje dagen återuppstånden igen ifrån de döda


Jaa, bloggen återuppstånden, precis som Jesus gjorde. Snart kanske det händer nåt mirakel här med? (Räkna inte med det.) Vi får se hur det slutar här, men det slutar inte än i alla fall, lite för tidigt för det. Jag har för händelserikt och intressant liv för att inte skriva om det (ehe). Hoppas att någon är glad över det här i alla fall! Hihi.

Det har inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Det har varit ganska dött (höhö). Inte tråkigt asså, men inget speciellt. Vi har förresten börjat komma igång rätt bra inför klasskampen nu, vilket verkligen är på tiden! Snart blir det väl jobb på heltid antar jag. Tills dess får jag väl roa mig med att plugga (har ingen bra anledning att inte göra det, kom gärna med förslag annars). Oj, vad mycket paranteser det blev här och där. Jag säger (skriver) så mycket oviktigt. Hejsan hoppsan!

Rest in peace

Jag tror min blogg har dött. R.I.P.

Tillsammans med de fina

Idag har Klara och Stina varit här en stund. Vi spelade EyeToy och hade kul. Just nu sitter jag och försöker plugga in sammhällskunskap i mitt huvud. Har kanske tid för lite GossipGirl ikväll också. Förresten har jag bokat biljetten till Emmaboda idag, åh vad jag längtar asså!

Avtal


Fin bild på syster som jag har redigerat.

Nu ska jag och syster baka pizza och se på GossipGirl hela kvällen lång! Vi beställde GossipGirl sässong tre förra helgen och den kom i veckan, så nu är jag kind of beroende igen. Hihi.

Jag är en härmis

Jag har härmat Karin och köpt en likadan jacka som henne. Fast hon har röd och jag har vit och dessutom sa hon att det inte spelade någon roll för henne! Den är bara så himla skön så jag kunde inte motstå det, och Karin säger att den är jättevarm också. Så det känns som ett bra köp!

Hade en jättemysig eftermiddag/kväll med Lisa, Linnea, Emma, Katta och Ellie. Och en bra dag hela dagen faktiskt! Fast jag spillde på min tröja. Hihi.

Förresten är jag väldigt dålig på att ta bilder nuförtiden. Det måste jag öva på! Kameran får liksom vila här hemma för det mesta, men det ska det bli ändring på! Ni får en bild från Taizé istället, bara för att jag saknar stället!

Ja det gör det, nej det gör det


Bion igår var bra, fast jag blev lite besviken faktiskt. Hade nog lite för höga förväntningar tror jag.
Nu ska jag borsta mitt hår så det inte blir trassligt. Hejsan hoppsan!

För två månader sen var det den 16 september

Igår spelade jag curling med kyrkan. Det var roligt, men svårt och halt. VÄrt att ha provat i alla fall! Och imorgon ska jag se Harry Potter på biiiiiiiiiiiiiiiiiio! Åh vad jag längtar! Sjukt ju.


Lite fina minnen från vår DA-tid. Lite passande nu inför Harry Potter-premiären tänkte jag!

På Marias order


Så att alla alla alla kan se


Mitt och mina vänners hus. YÄÄ!

Jag sitter ärligt talat och pluggar. På en lördagskväll. Men jag har faktiskt viktiga planer för imorgon, så det är värt det. Tröstäter godis, då känns det lite bättre.

Jag har börjat skriva önskelista nu också. Man måste ju hinna skicka den till tomten i tid liksom. Fast jag har lite svårt att komma på saker att skriva. Men jag får fylla på den mer sen!

Nu ska jag återgå till mina trevliga lördagskvällsysslor.

Om man åt en tårta på fyra skulle det här vara mycket

Nu har jag startat en ny lista på spotify. En jul-lista. Nu är julen nära asså! Jag längtar massor, samtidigt som jag verkligen inte längtar alls. Tiden går så fort nu. Det är redan november, och det känns fortfarande som att det var förra veckan vi nollades. Jag är så rädd för sommarlovet känns det som. Jag kommer gråta ihjäl mig när treorna tar studenten och sen kommer det vara tomt i skolan. Massa små nya ettor ska börja. Och DET kommer kännas fel. Jag vill verkligen inte att tiden ska gå. Skulle behöva en liten pausknapp här tror jag.


FÖRRESTEN ÄR BILJETTERNA KÖPTA TILL HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PÅ ONSDAG KLOCKAN HALV TIO! Såklart ska jag gå med mina DA-kompisar Agnes, Emma och Carro och det kommer bli grymt! DET längtar jag till!

Det känns lite dött liksommmm


Mysig tacokväll hos Lisa igår!

Nu ska jag sätta mig och plugga för fullt fullt fullt. Ni får väl leva åt mig så länge!

Två gånger tre

Var hos mormor och morfar idag igen efter skolan och åt. Nu sitter jag och svarar på lite frågor inför mitt utvecklingssamtal och snart ska jag laga lite mat till min syster. Sen ska jag in till skolan igen för att ha utvecklingssamtal. Jag känner mig ganksa ansvarfull idag haha. Slutade förresten väldigt tidigt eftersom det är utvecklingssamtal, då bröts lektionerna, det var skönt tyckte jag! Så jaa, om ni ursäktar ska jag gå tillbaka och tänka över om min individuella studieplan stämmer.

.

Jag saknar dig

Snart ska jag till min mormor och morfar och äta. Har mest ägnat den här dagen till att plugga och redigera film. Gårdagskvällen var bra!

Absolut finast i Taizé 2010

















Finfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfinfin


Den här låten råkade jag hitta på spotify en fin dag. Jag bara älskade den direkt! Så fin och härlig verkligen. Jag blir verkligen glad av att höra den. Förresten är fin mitt nya favoritord.

Inte alla och lite fler


Här är världens bästa klass! Jag saknar er! (Ja jag saknar er just nu på riktigt också för det är helg egentligen och jag har inte träffat er på typ två dagar nu) Ville bara säga det.

Förresten Taizé är bäst! Så ni behöver inte undra hur jag har det. Jag har det underbart helt enkelt. Förutom min saknad då... Jag hoppas ni saknar mig med hihi. Man annars är det kalasbra!

Det är fint att sakna

Kom på att det är lite spännande med ett litet "nattinlägg" sådär på höstlovet. Så nu (mitt på dagen) sitter jag och skriver ett inlägg som kommer publiceras mitt på natten. Okej det är inte exakt mitt på dagen nu och det kommer inte va exakt mitt på natten när det publiceras heller men sluta va så noga!

Förresten så gillar jag att få sms! Så smsa mig så blir jag glad. Även fast jag är utomlands så kostar det inget extra för er, och inget för mig att ta emot. Superbra!

Tänkte att jag skulle passa på och visa en väldigt fin del av mitt rum som min kära vän Katta har dekorerat. I like!

Hoppas ni inte tycker det är allt för dött här! Snart är jag hemma (onejonejonej) hihi.

RSS 2.0