Inte bara en ny dag imorgon

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!!!!

Snart är år 2008 slut. Tänk att det här är den sista dagen det här året, nånsin!

Min signatur

Vi tar den långa vägen hem

Imorgon åker vi hem :(. Det känns alltid tråkigt, men samtidigt ska det bli skönt att komma hem och sova i min egen säng och träffa kompisar och så. På onsdag är det bara en vecka kvar till skolan börjar! Onejonejonej :P. Sofie och Alex (kusiner) börjar på torsdagen. Dessutom fick dom lov en dag tidigare än oss. Dom har alltid längre lov! På sommaren också! Nu ska vi åka till dom och säga hej då och så. Jag skriver när vi har kommit hem igen, på tisdag blir det nog :).

Ha det bra
Min signatur

Är det jag som blundar?

När julklapparna var utdelade igår satte vi oss ner och spelade världens näst roligaste spel (det bästa är Alfapet) Tabu. Mitt lag (jag, farmor och Sofie) förlorade stort, men det var bara kul :P. Det blev en riktigt rolig julafton med nästan hela släkten på pappas sida. Vi saknade pappas bror och hans familj (som är i Jordanien nu) men vi fick en julhälsning av dem på sms så det gjorde ingenting. Sofie fick ALLA Sex and the City-sässonger så nu ska vi kolla på det resten av tiden som vi är här. Vi åker hem på måndag men innan dess ska vi gå på mellandagsrean eftersom både jag, Alicia och Sofie fick presentkort på H&M.

Ser ni min header eller är den borta på riktigt? Och sitter menyn där den ska? När jag kollar på bloggen så finns det ingen header och menyn är allra längst ner... Tråkigt asså. Jag ska aldrig mer försöka fixa nåt med designen..

Ha det bra nu i mellandagarna.

Min signatur


Nej men nu är det så

Asså, min header försvann nyss... Vet inte vad jag ska göra... Jag kan ju inte det där med designen och förra gången var det ju Zoë som fixade allt och jag kan ju inte fråga henne igen... Jaja, jag får väl lösa det...

Andas luften efter vinden

God Jul!

Nu sitter jag vid farfars dator på övervåningen och skriver. De andra är där nere och spelar tråkspel och hotar varandra med att om dom inte får vinna så ger dom inga julklappar. Så jag gick upp hit istället. Vi har ägnat två dagar åt att sitta i bilen för att komma upp hit och nu ska vi fira julen här. Det blir skitkul! En halv meter snö typ :D!

Danslägret som jag skulle på efter nyår har blivit inställt så jag är lite mer "ledihg". Så om ni läser det här (vilket ni inte gör) så vet ni ju det tjejer. Men jag ringer ändå. Puss <3 saknar er!

Julafton imorgon då! Jag tror inte jag har fattat det än.. :D

Ha en RIKTIGT God Jul nu! Puss
Min signatur

Jag cyklar genom en tunnel

Hej!

Onsdag idag och jag hade egentligen konfirmation, men när man har så underbara kompisar så umgås man ju hellre med dem <3. Jag och Carro följde med hem till Lina en stund och vi såg på Sex and the City (som vanligt). Sen gick vi till Elsas för där var det ett "stick-café".  Vi stickade massor, så nu är jag nästan klar med min vääldigt stora benvärmare. Problemet är att jag inte tror att garnet räcker till en benvärmare till :S. Men, men... Vi hade riktigt roligt iallafall! Jag älskar er Lina och Carro!
2008Lina <3
2008Carro<3

Puss
Min signatur

Om du får det imorgon

Jag kan inte fatta att det blir jullov på fredag!!! Om en vecka är jag hos min farmor och farfar (och kusiner)! Och imorgon är det bara en vecka kvar till julafton!! I love it!

Idag på svenskan julpysslade vi samtidigt som vi såg på Disney´s jul eller något. Jag älskar att våran klass är så barnslig! Killarna stog och kollade på filmen som om den var typ jättebra. Madde och Sofia og kort men jag har inget så jag kan inte visa :( men det var skitkul. Jag ska snart laga met till familjen som snart kommer hem så jag måste nog förbereda det. Ha det bra!

Puss
Min signatur


Sankta 8ma1

Hej!

Imorgon är det den 13:onde december och LUCIA!!! Igår hade hela skolan två stora lucia-tåg i Domkyrkan och idag var det bara lilla klassen som var och lussade på Lansusséet (eller nåt) och Flygvapenmusséet där jag var Lucia :). Det gick rätt bra, fast på första blev det lite kaos :S. Men min klass är helt underbar iallafall. Jag änker hela tiden på att vi snart ska "splittras". Vill inte det! Jag kommer tappa kontakten med massor! Men idag kom vi iallafall fram till att vi ska ha återträffar på Busfabriken :P.

Ikväll är pappa borta så jag, mamma och Alicia ska ha "tjejkväll" och se på Idol-finalen. Hoppas Alice vinner!! Jag kommer rösta på henne iallfall! Hon har varit min favorit sen typ starten och jag brukar följa hennes blogg.

Ha en superhärlig fredagskväll nu! Puss
Min signatur

Vän

När du försvann brast mitt hjärt
När du försvann kom en brinnande smärta
Jag kunde inte drömma
Jag ville inte glömma
Jag kunde inte leta
Jag ville inte veta
Jag kunde inte hoppas
Jag ville inte stoppas
Men vi ses snart igen
Vänta på oss min älskade vän

Min signatur

För att vi gillar den

SNÖ IGEN!!!

Alla pratar om att de inte vill ha snö och så. Men det är så himla fint tycker jag! Vem vill inte ha snö, iallafall på julafton? Imorse var det ett vitttäcke på gräsmattan, fast inne i stan var det redan slask när jag kom till skolan :(. Det försvinner säkert snart, fast man kan ju alltid hoppas på att det stannar ända tills i vår!

Idag när jag och min kompis Stina stog och väntade på bussen kom det några otrevliga killar och försökte ta Stinas mössa och typ sa åt oss att vara tysta. Helt knäppt! Som tur var skulle de inte med samma buss som vi :).

Ikväll blir det Tomtenatta på Gränden! Alla ska dit och det kommer bli så himla kul! Jag kommer nog inte hitta något speciellt, men det är så himla mysigt att gå runt där på kvällen! Det blir bara billigare och billigare ju mer kvällen går!

Nu ska vi snart äta kram
Min signatur

En vintertid

Hejsan <3

En helt vanlig onsdag idag :). Religionsprov, men jag tror det gick rätt så bra. Det kände2008s bra iallafall. På eftermiddagen hade jag konfirmation :). Jag, Klara, Astrid, Tilda och Jakob fick igång världens "minnes-prat". Vi gick i samma klass i lågstadiet och alla kom ihåg massor saker som vi delade med oss av. Det var jätteroligt! Sen cyklade jag, Klara och Astrid hem tillsammans och då kom vi fram till att vi ska göra en film tillsammans.  Vi har massor fina idéer men dem räknar jag inte upp för ni kommer bara tycka att de är helt knäppa :P. 

Jag och min kusin Sofie har bestämt att vi ska gå och se den omtalade filmen Twilight i jul när vi träffas. Hon har redan sett den, men eftersom hon är en sån bra kusin så vill hon gå mid mig också <3.

Bilden är till er som vill ha sommar, trots att vintern är det bästa som finns på året! Puss på er

Min signatur

RSS 2.0