Min måndagsplanering

FILMREDIGERINGFILMREDIGERINGFILMREDIGERING, HEMLIGT MÖTE PÅ MSN, BLOGGDESIGNFIX, IDOL, PLUGG, TRUMPET, MUSIKLYSSNA, ÄTA!

Liten hemlis

Nu ska jag plugga gärnet för att hinna klart innan ungdomsgruppen! Åh vad jag vill dit! Om jag hinner tänkte jag också försöka redigera lite hemlig film till lite hemliga saker. Det vore rätt skönt att börja redan nu eftersom det ska vara klart till ett visst datum. Jaa, som ni hör har jag lite att göra! Så hejdå!

Härlig bild på mig, Astrid och Maria från i somras (bildbrist).

Alien


Satt och kollade igenom lite blandade bilder och hittade den här som Maria har redigerat lite, jag ser alltså inte ut sådär på riktigt! Haha, jag tyckte den var lite rolig. Annars sitter jag och plugga nästan för fullt. Och kollar på Våran roliga film. Och skrattar.

(Om ni har missat det så längtar jag grymt mycket tillbaka till Taizé, åååååh!)

Som en bomb

Har precis kommit hem från en konsert i domkyrkan. Det var riktigt jobbigt att gå upp i morse, tidigt eftersom vi skulle sammlas 07.15. Men nu i efterhand är det rätt skönt att redan vara vaken, nu ha jag massor tid att göra allt jag ska hinna göra idag! Gött!

Våran roliga film, som blev rolig på riktigt

Efter väldigt mycket krångel fick jag tillslut upp min och Linneas rolig film! Men det funkade inte riktigt som jag ville på youtube, så den ligger bara på facebook än så länge. Men sjukt rolig är den i alla fall, skrattade för mig själv när jag klippte ihop den och idag har jag sett den flera gånger. Den kan nog vara en av de roligaste filmer jag har gjort! Och fler ska det bli!


Ta katten och köra ska jag nog inte göra

Medan min och Linneas roliga film håller på att laddas upp på facebook (det är mer än 6 timmar kvar på första delen) tänkte jag sätta mig och plugga litegrann. Sen ikväll blir det att åka till Norrköping för att ha konsert med tjejkören och kammarkören. Och sen ska jag försöka hinna med en liten promenad eller något sånt med Sofia också.

Någon smygfotade min rumpa igår? :O

Av roliga människor


Jag har lite film att redigera! :D

Idag efter skolan gick jag, Katta, Emma, Joel, Anna och Linnea till McDonald´s där framtida fredagar kommer att spenderas. Vi har här med startat föreningen McFredag, med regler och allt (som jag inte vet om än riktigt). Naajs.

Liten kort men viktig information

Min ring är upphittad! Jag hittade den igår. Den låg i mitt pennskrin. Tänkte bara säga det. Hej!

(Taizé)

Vi hade skolfotografering i skolan idag och jag blev såklart snyggast av alla! Höhöhö. Tänkte bara säga det så att alla vet det liksom.

Men, något annat kul är att jag har köpt nya skor. Snäll som jag är tänkte jag visa er, eftersom alla är så intresserade av mina skor!

Yes, det var dem. Nu ska jag göra mig klar för Idol som är om lite mindre än 20 minuter. Sen ska jag göra mig klar för Taizé som är lite mindre än 40 dagar (39 för att vara exakt). Nej, nu ska jag sluta tjata om Taizé för det är nog inte så intressant för er som inte ska följa med haha.

(Taizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizétaizé) Kom på en jättesmart idé! Jag skriver allt som handlar om Taizé inom parantes i fortsättningen så kan ni som inte vill läsa det hoppa över. Smart jag är! (Jag kan inte sluta tänka på Taizé). (Kan fortfarande inte göra det). Okej nu ska jag sluta!

Hej då!
(Taizé!)

Hittelön: en riktigt stor bamsekram


Imorse när jag gick till skolan hade jag min fina ring från London på mig, när jag gick hem hade jag inte det längre. Jag vet inte riktigt vart den tog vägen. Åh, jag hoppas verkligen jag hittar den! Ska gå och prata med vaktis imorgon tänkte jag, och om de inte har fått in den ska jag leta igenom hela skolan. Det är värt det asså. Men om någon har sett den eller ser den så snälla ge den till mig för jag saknar den. Det är mycket bra hittelön!

Fint halsband och fin vän



Gick och fikade med en saknad Agnes efter skolan idag. Vi pratade igenom de senaste veckorna och sådär. Hade allmänt mysigt. Något som måste göras oftare i fortsättningen!

Ehe he

Har haft en underbar helg med min pojkvän Robert. Tyvärr åker han ju hem imorgonbitti så han hinner inte följa med och hälsa på min klass, men det får bli en annan gång och då ska även kanske hans vän Johnny följa med för Linnea är lite sådär smått intresserad av honom.

Oj, nu vill visst Robert skriva något hihi.
Hello, Rob here! I just want to say that I have the most beautiful girlfriend ever! Elvira, you are better than the best!

Hihi, vad gullig han är!

Jag och Robert!

Men klaga på allt då, gör det bara


Sitter här med nymålade svarta naglar. Snart ska jag äta kvällsmat. Sen är det inte långt kvar till måndag. Äntligen säger jag bara! :D

Bästa stället i världen


Det var mitt inlägg för nästan exakt ett år sen. Det här blir mitt inlägg idag:
41 dagar kvar till Taizé!!! Jag kan knappt fatta det asså!

Liten film med minnen från förra året där

Ta ett steg och hoppa, jag fångar dig


Linneas katt och Lin hemma hos Linnea igår på håltimmen.

Har ganska nyss kommit hem från jag tror en av de mysigaste sova-över-kvällarna på länge! Jag följde med hem till Lin efter skolan igår och vi hade det jättemysigt verkligen! Vi såg på film, gosade med hennes hundar, kattungar, kaninbäbisar gick ut med hennes hundar, cyklade med hennes hund (hehe), Lin visade lite freestyle med sin hund, bakade scones, sov, pluggade (duktiga vi är!), spelade piano och sjöng, myste ännu mer med hennes hundar... Jaa, det var verkligen jättemysigt och måste definitivt göras om snart!

Men ändå inte


Premiäranvände ny tröja och ny tubsjal som jag köpte igår idag. (Det är tröjan jag skrev lite om i helgen). Jag bara älskar den!

För övrigt är det bara 46 dagar kvar till Taizé! Längtar, längtar, längtar!

Åke Vilgot









Jag och Alicia var ute med pappas kamera igår, jag ville försöka få fram lite bilder med höstkänsla. På bilderna är det alltså syster och bakom kameran är jag. Hihi.

Vi måste köpa nya batterier

Igår hade jag filmkväll med min världens bästa klass! Jag är verkligen sjukt glad över att det är just de här människorna jag ska spendera så mycket tid med de närmsta åren!

När vi slutade skolan gick jag och Lin ner till Sportif där vi hittat att de har CheapMonday (!), jag hittade en jättefin tröja jag vill ha, men den är lite dyr så jag är lite tveksam, men jag kan inte sluta tänka på den haha. Sen i alla fall tog vi bussen hem till mig och åt och Lin fick testa att spela trumpet, en riktig talang är hon! :D Och jaa, sen tog vi då bussen hem till Lisa i Rimforsa. Myysig kväll!

Det är sånt som gör mig glad

Har ont i tungan efter all varm choklad i kyrkan igår. Men ändå såå värt!
Ensemblen har bytt tid, så jag har ingen sovmorgon på torsdagar längre, men det gör inget för det är såå värt!
Slutade skolan klockan fem idag, men ändå såå värt att vara med i kammarkören!

Mitt liv är sjukt värt just nu!

Vad ger det för dig? Inget, det tar!


Söndagsmiddag på g.

F-n vad jag vill tillbaka


Min klass är bäst, ingen protest!

Idag har verkligen varit en härlig dag (hittills) tycker jag! Alla lektioner har varit roliga, till och med naturkunskapen. Ensemblen hade jag verkligen längtat till så det var kul, idrotten var också rolig (förvånad) och sen på estetiska verksamheten började vi jobba med vårt projekt (det blir en konsert med tema kärlek) och vi gjorde roliga små teatrar typ. Efter skolan gick jag och fikade på Wayne´s med ett riktigt härligt gäng från klassen. Nu ska jag va hemma en stund, och sen ska jag till Sofia och ha en skitkul kväll!

Det här roade jag mig med på samhällskunskapen igår då alla andra sov och läraren predikade. För er som inte fattar det så är det läraren jag har ritat av i min tråk-flik i mitt block (bra att ha under tråkiga lektioner.

RSS 2.0