Vaxduken har sina fläckar

Hej!

Då var man ett år äldre då :). Jag hade en fin dag igår, jag fick ett choklad-fonduésätt, läppglans från Victoria´s Secret och den andra Twilight-boken och lite mer. Och på sportlovet så ska jag till makeupstore och bli sminkad och sen får jag välja några produkter därifrån :D. Det ska bli roligt! Imorgon kommer mormor och morfar för att fira mig. Och sen har vi prao i två veckor! JIPPIE!

Ha en superduperbra helg nu! Tack till alla som har sagt grattis eller gett mig nån present. Ni är bäst!
2009

Ett år senare

Jag fyller år idag! Ikväll går jag på restaurang och nu sitter Carro och Lina i köket och har hemligheter... Jag fick ett Victoria´s Secrets läppglans av dem idag <3. Skriver mer imorgon.

Puss
2009

こんにちは

Hello!

Tänk om man skulle vara en japan. Hur skulle livet vara då? Säkert mycket roligare, jag menar de prata ju rätt kul och så, och så fotar de allt, och så är de så söta! Tänk att fota en vägg och säga "Så här ser väggen ut när tavlan är upphängd" och sen ta ett nytt kort och säga "så här ser den ut om det inte är någon tavla upphängd". Asså, jag skulle skratta ihjäl mig om jag var en japan :D.
2009I somras så var vi i Norge. Då skulle vi kolla på en gammal backhoppningsbacke och då kom det en hel buss med japaner, och alla hade varsin kamera (minst)! Det varjätteroligt! Min pappa lyckades få ett foto på en som tar kort på ett litet roligt sätt. Det var verkligen jättekul att se honom böja  sig åt alla  kanter för att få en bra bild!

Ha en bra torsdagskväll!
2009

Det var ett tag sen, men det var kul

Hej!

Nu är det bara två dagar kvar till min födelsedag!!! (Om man räknar med idag). Jag fyller alltså på fredag :D.

På jullovet (ganska länge sen) så var jag och tittade på Alice, Johan, Robin B och Kevin från Idol. Tyvärr så gick min kamera sönder då så jag kunde inte ta några bilder, men min pappa fotadeoch nu har jag fått bilderna.
2009
2009 Den inringade är Anna-Lisa, ni vet Johans hysteriska fan! Tänk att jag har sett henne på riktigt :P.

Ha en bra kväll!
2009

Mamma Pappa Barn

Nu sitter jag hos mormor och morfar med mina kusiner Edvard och Stella <3 och min syster. Stella sitter och "läser" en liten bok som vi har läst för henne hundra gånger. Hon är tre år :). Vi leker mamma, pappa barn, jag är storasyster :P. Nu måste jag ta hand om Stella för hon vill ha hjälp med att läsa gonatt-saga för dockan.


Puss

Min signatur


En spegelbild i tårar

En ensam solstråle letar sig fram,
letar sig fram till en smutsig damm.
Allt blir ljust och visar att,
dammen döljer en hemlig skatt.
Strålen går närmareför att få se,
få se på minnena som dammen kan ge.
Men plötsligt så ångrar strålen sig,
för du vill inte längre vara med mig.

Min signatur

Hundra timmar med hundra ord

Hej!

Idag har det varit en helt vanlig dag. När jag skulle gå till bussen stod jag vid Klaras skåp och väntade på henne. Då kom Alfred i vår parallellklass och Klara sa att hon och hennes kompis hade fått varsin femma av honom. Då ville Klaras andra kompis också ha en men han hade ingen så han gav henne en hundralapp istället. Men hon sa "Nej men det här kan jag ju inte ta emot!" (det skulle inte jag heller ha gjort!). Då sa en annan tjej  "Jag kan ta den :P". Och Alfred gav henne hundralappen och sen gick hon. Då sa Alfred "Hallå? Hon tog min hundralapp! Jaja, det gör inget". Helt sjukt tyckte jag! 



Gammal och gul

Igår så åkte jag och min familj till vårat land där Agnes pappa hade fällt massor träd. På sjön var det jättetjock is så vi kunde gå på den och så... Sen kom våra grannar (som jag tyvärr inte kommer ihåg vad de heter) och deras supersöta hund. Han halkade runt på isen med darriga ben.

Idag var det repningsdags med mitt band New Sunday. Nu när vi kom hem så bloggar jag medans smeten står i ugnen. Det ska bli banakaka :D

Ha det fint
Min signatur

En annorlunda tid

2009

För första gången i hela mitt liv så längtar jag faktiskt till våren! Någonting har förändrats.

Idag var det tänkt att jag, Lina och Caroline skulle gå och fika men just när vi skulle gå så kom Lina på att hon hade gitarr idag. Så jag tog bussen hem istället och hamnade här. Men imorgon ska vi hitta på nåt kul, pyamasparty? Vi får se vad det blir :).

Puss
Min signatur

När vi drömmer vår dröm

Hejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev, det här är första gången under 2009 faktiskt tror jag. Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft sån lust att blogga, nu när designen är skit och allt. Men jag ska försöka fixa med den idag, fick lite tips av Cornelia. Vi får se hur det går :S.

Igår gick jag på bio med Caroline och Lina <3. Vi såg den omtalade filmen Twilight och den var verkligen så bra som alla har sagt! Looooooooooooooove it. Jag ska börja läsa böckerna snart hade jag tänkt :D.
2009

Jag testar med designen nu då, men räkna inte med att det blir bra... Jag är sämst på datorer.

Min signatur

RSS 2.0