Det där tvåtusentio, det blev fint ändå





Snart är 2010 slut. Det är bara en dag kvar och det är imorgon. Vad kan jag säga om det här året då? Ja, på sätt och vis har det verkligen varit det bästa året nånsin, på andra sätt har det inte varit det. Det har hänt så otroligt mycket. Jag har lärt känna väldigt många nya människor. Det är konstigt att tänka på att när det här året började visste jag inte ens att människor som betyder så otoligt mycket för mig idag fanns. Det är också konstigt att tänka på hur mycket som har förändrats under det här året. Hela jag har förändrats, men också mina relationer till en del. Några har jag kommit närmare, medans andra har jag glidit ifrån. Trots allt kan jag säga att jag är väldigt nöjd med det här året och jag hoppas (väldigt svårt att tro, men hoppas kan man ju alltid?) att 2011 blir lika fint.

Spring i benen-hopp i benen


Vi tog på vårt gamla kaninkoppel på Dagmar för att se om hon gillade det. Det var lite för stort, men hon växer nog i det. Hon gillar verkligen att hoppa runt den tjejen, vill aldrig gå in i buren igen. Förresten så kissade hoon på mig-igen! Två gånger på en dag asså. Jag borde nog vara sur på henne.

Aningens rikare, aningens fattigare




Bilder från när tjejerna var hos mig igår♥

Idag var jag på mellandagsrean tillsammans med fina Agnes. Mycket mysigt! Mellandagsrean ska ju vara billig, men jag tyckte det blev ganska dyrt. Fast jag fick väldigt mycket för pengarna! Kom hem med några stycken roliga påsar.

Dagmar kissade på mig nyss. Fräscht! Jag försökte skälla lite på henne, men hon såg så oskyldig ut så det var svårt. Åh, hon är bara för gullig!

Dagmar Saga Linnéa


Titta inte på mig, titta på min bäbis istället. Hon heter Dagmar och är min! Min! Jag fick henne i julklapp av min syster och idag var vi och hämtade henne. Hon är åååh! Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, hon är underbar! Hoppar runt för fullt. Förresten, hennes farfar har vunnit sm i hoppning, så jag och Alicia tänkte försöka tävla med henne. Vi får se hur det går. Hon är så mysig!♥

Han ler, skrattar 2

Det där lilla léendet som sprids i ditt ansikte,
finns det på riktigt?
Att jag ska le tillbaka,
är det viktigt?

Glöm bort allting jag sa,
det har slutat finnas.
Glömt bort det där du svarade,
jag vill inte minnas.

När du går bort från mig,
vart är det då du går?
Du går bort från tiden,
tiden som aldrig var vår.
När du då kom tillbaka,
visste jag kanske redan då,
att det var lika bra att låta dig gå.

Jag försökte blunda,
ville inte tro på det jag såg.
Jag drömde med öppna ögon,
men väcktes av en saltvattensvåg.
"Jag vet inte", var det som fick hoppet att stanna.
Samma sak fick mig att inse det sanna.

Det där léendet som spreds i ditt ansikte,
fanns det ens på riktigt?
Och när jag log tillbaka,
insåg jag försiktigt.

Hemma för nya äventyr








Hade det fint i Umeå. Men det är ändå skönt att komma hem igen, har suttit ungefär tolv timmar idag. Nu ska jag bara slappa heeela kvällen, nej juste, måste städa för imorgon får jag finfrämmande som min mormor brukar säga. Alldeles för länge sen jag träffade de där fina människorna!

Jaa, god jul då!


Som att le med slutna ögon


Nu har jag sagt hejdå till min fina klass och tagit jullov. Det är nog dags att slå in det sista paketet, skriva julrim och packa. Tiiidigt imorgon åker jag till Umeå för att fira jul med släkten där uppe. Ska bli riktigt roligt verkligen!! Jag och Alicia har några finfina planer! Det ska verkligen bli skönt med lite lov, att få vila ut och så, men samtidigt längtar jag lite tills skolan drar igång igen. Fast ändå inte, då börjar den där sista terminen i ettan. Den där sista terminen med våra treor. Men först är det ju lov, så den där terminen tar jag och glömmer bort i några dagar till!

Okej

Imorgon är det julavslutning. Ja, vad ska man säga om det? Okej.

Lilljul hos mormor och morfar





OCH JAG FICK EN KÅNKEN!!

Hej jag och syster tycker om paket och karameller och kransar (?)




.

Kort fredaggggggggg

Min dag har bestått av:
¤Naturkunskap
¤Orkester
¤Mat (som inte var risgrynsgröt)
¤Mys och sovstund med min fina Linnea
¤Lussekatt


Min kväll kommer att bestå av:
¤Pizza
¤Mys hos saknade Sofia

Samma jul

Jag blir sjukt glad av alla julkonserter. Har bara två kvar nu. Det känns lite tråkigt. Jag tycker vi borde ha julkonserter året om! Det var allt jag hade för idag. Pusss.

Mina allmäna tankar


Sitter och funderar lite allmänt på hur man gör när man klär ut sig till nunna. Har några fina idéer.

Snart ska jag åka in på orkesterrep som är till senast 22.00. Hej hopp nu ska vi spela och bli trötta i läpparna ja! Vi får i alla fall en timmes rast att äta på. Jaa, jag hinner väl inte göra så mycket mer idag sen. Ha en fin söndag och vecka! Vi får se när jag hinner blogga nästa gång, har lite sådära pressat schema!

Nästan tre timmar på buss på en fredag



Igår myste jag hos Ellie, tillsammans med henne, Emma, Linnea och Lisa. Och idag har jag julhandlat med Carro. Snart ska jag in på konsert. Imorgon har vi rep med orkestern nästan hela dagen, och sen börjar en vecka full av konserter. Jag känner mig lite förvirrad över allt som ska repas in hit och dit, men det kommer nog lösa sig tror jag. Kul ska det bli i alla fall!

Aningens förvirrat och onödigt inlägg

Nu ska jag duscha fort! Sen ska jag lyssna på intervall. Och sen får vi se hur kvällen slutar. Lite städning ska val in också, blir som pricken över i:et. För övrigt är jag sjukt trött på facebook-chatten. Imorgon kommer bli en mysig dag i alla fall. Först musikklassernas lucia i kyrkan, sen rep hela dagen och lite ESV. Och seeen hem till Ellie för mysigt julmys. Mysigt värre! Otroligt sammanhängande. Jag blir lite förvirrad, min kalender är fullklottrad, överkryssad, omskriven och färgglad. Dessutom skriver jag mycket onödigt också. Det blir fint. Nej, nu har jag fullt upp (vad hände med att jag inte hade något att göra den här kvällen?). Jag förstår helt fullt att ni är mycket intresserade av allt jag skriver! Det är jag själv. Ska nog ta och läsa mitt inlägg några gånger. Okej, hejdå! (Ni behöver inte läsa.)

Det är fint


Jag har fina kompisar. Jag är glad. Jag ler. Det är fint.

Hej jag har inga bilder så jag får nödlösa med gammalt fint


Har varit och sjungit med några från skolan idag. Då fick jag väldigt *oj-nu-kommer-jag-ihåg-hur-det-var-att-gå-i-musikklass*-känslor. Lite skumt kändes det allt...

Förresten fryser jag aldrig när jag är ute (typ) för min jacka är jättevarm. Kom och tänka på det nu bara. Definitivt den bästa jackan någonsin! Och jag måste hitta en tröja att ha på mig på julkonserterna. Och mina allra finaste ska gå och titta då! Pusss.

"Sune brukar ofta gå dit och åka skridskor"


Det är is på rinken! Jag vill dit och åka nu nu nu. Ska försöka övertala syster att följa med mig imorgon och åka skridskor. Wihuu!

JAG SAKNAR TAIZÉ


Just nu saknar jag Taizé obeskrivligt mycket!
Jag saknar känslan av att gå den där vägen till kyrkan innan man vaknat på morgonen.
Jag saknar att stå i matkön och panikslaget leta efter den sönderrivna matbiljetten som ligger i fickan.
Jag saknar att mobilens batteri är slut hela tiden, hur mycket man än laddar.
Jag saknar alla glada leenden man får varje dag.
Jag saknar att inte behöva bry sig om hur man ser ut.
Jag saknar tystnaden och jag saknar alla ljud.
Jag saknar allt galet.
Jag saknar Point 5.
Jag saknar att äta vad som helst när som helst.
Jag saknar våra fina kvällar i rummet.
Jag saknar Taizé.

RSS 2.0