En sång om sommaren


Det var länge sen man kunde gå barfota känner jag.


Det här är ett sånt tillfälle

Astrid, jag och Sofia var ju som sagt ute och fotade idag. Vet inte om det blev så bra bilder, men det blev bilder i alla fall :).


Jag kanske lägger ut fler bilder mär Sofia har skickat lite också, vi tog inte med min kamera nämligen :P.

Har varit och kollat på tapeter till mitt rum också, jag ska nämligen göra om! Jag funderar på att ha typ lite guldigt och så, men idag hittade jag en jättefin vit med stora svarta blommor på :P. Det är svårt att förklara men den är väldigt fin iaf! Men vi får se hur det slutar, jag lovar att jag tillslut väljer någon helt annan.

Innan allt smälter bort

Hej hej!

Gårdagen blev en ganska slapp dag här hemma. Träffade Sofia och Astrid på kvällen sen. Vi gick ut för att försöka fota lite "snöbilder" men det gick inte så bra eftersom det var mörkt. Så vi ska snart gå ut igen, nu när det är ljust :).

Nu är det då bara tre dagar kvar tills nyårsafton och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Jag väljer mellan min röda klänning, min rosa eller min byxdress.



Dålig kvalitét på den sista bilden... Men jag hoppas ni ser iaf, vilken tycker ni jag ska ha? Behöver lite smakråd tror jag.

Tiden tar slut

Var på mellandagsrean idag med Carro. Jag köpte ett par tröjor på Monki och en Adidaströja. Känner mig faktiskt väldigt nöjd med allt det :P.



/Elvira


Så speciell och unik, så likadan

Hejsan hoppsan :P.

Sitter här vid min nya älskling, datorn såklart! Håller på att föra över lite gamla bilder och sånt från det gamla datorn.
Dagen har varit rätt slapp, har mest fixat med datorn :]. Tänkte kanske se någon film ikväll och tjocka mig med en Aladin-ask som inte tog slut igår. Det känns lite tråkigt att julafton är över nu, måste man vänta ett år tills nästa! Fast samtidigt är det kul, snart nyårsafton och sen min födelsedag :D. Jag ska nog börja fundera lite på vad jag ska önska mig haha.
Jag kanske babblar på om väldigt mycket ointressanta saker just nu, men när jag ändå håller på måste jag säga att det här tangentbordet är oerhört skönt att skriva på!

Jag måste installera ett nytt program för att få in några nytagna bilder på datorn, så det får bli en gammal :).

Mina nyaste klackskor ;P kanske inte bäste bilden men... De blir att ha på nyår.



Den nya, den fina, den bästa

GOD JUL!!

Sitter här och har just öppnat presenterna och så, fick jättemycket fint! Lägger ut nån bild på det imorgon eller senare :). Snart ska vi väl se nån julfilm och ha det gött. Men först ska jag blogga klart på min nya dator. Jag fick den i julklapp och det här är det första inlägget jag någonsin skriver. Och jag älskar den redan!


Att något så stort kan ändra något så litet, eller tvärtom


Pepparkakshus: check

Julgran: check

Julpynt: check

Snö: check

Okej, jag är redo för julafton!

Det är försent för en sista gång

Två dagar till i skolan! Äntligen säger jag bara.

Har blivit en helg med Carro :). Vi har julhandlat och fixat inslagningar mm, mycket roligt.


Jag köpte världens finaste ängel. Är hon inte söt?


Du visar en bild utan skärpa


Hittade nån gammal bild.

Snart ska Sofia och jag dra ner till ungomsgruppen. Vi kanske ska dit. Egentligen är det inte så långt, men det är kallt och jag har inga bra skor att gå i när det är snö.


Du vann, igen

Kom just hem från Carro där jag spenderade natten. Eller jag kom från stan egentligen... Vi tänkte julhandla men det blev inte så mycket köpt, känns som att julen kommer rusandes alldeles för fort!

Julkonserterna är nu över och det känns lite sorgligt att liksom aldrig mer göra nån julkonsert med skolan. Men men, se det positivt; snart jullov!


Har äntligen lärt mig locka håret med plattång! Stolt (a).


300+


6 december, andra advent och Taizé-återträff.


My new you

Jag har färgat fåret:D, så nu är jag brunett! Jag är rätt nöjd, jag har aldrig färgat förut och jag är glad att jag vågade hihi.




RSS 2.0