Nya tapeter

Hejsan!

Vi gör om här hemma. I hallen, vardagsrummet och matsalen ska det bli nya färger på väggarna. Vi hade tänkt måla dt itt och ha en guldig fonvägg och en röd (med lite guld och mönster på) fondvägg. För några dagar sedan plockade vi bort alla möbler och idag har vi spacklat och lite sånt så vi snart kan börja måla och tapetsera. Datorn är tyvärr utkopplad, så däför har jag inte kunnat skriva på ett tag och kommer förmodligen inte kunna göra det så ofta nu heller. Men idag gick jag in till datorn i köket för att skriva, fast här är det inte lika roligt för jag har ju inga bilder här som jag kan lägga in och dessutom är datorn hur seg som helst!! Men men...

Idag ställde vi om klockorna till vintertid, alltså bakåt en timme. Jag tycker det är riktigt skönt när man får en timme extra att sova, själv var jag uppe rätt sent igår så imorse var det super!! Det är värre när man ställer om till sommartid. Speciellt om det är en skoldag då man i vanliga fall kanske går upp ungefär 6.30. Då blir det ju som att klockan är 5.30 :S.... Det gillar vi inte!

Nu har det ju äntlign gått och blivi höstlov och hittils är det riktigt skönt! Jg har inga direkt planer på vad jag ska göra, men mamma, jag och min lillasyster tänkte åka till Norrköping någon dag. Och så ska jag ju naturligtvis träffa kompisar :).

GOD NATT OCH HA ETT SUPERHÄRLIGT HÖSTLOV!! /Elvira

Detaljer

Hello!

Nu ska jag blogga lite snabbt och sen försöka fixa lite mer detaljer med designen :). Som ni kanske ser så har jag lagt in en nedräkning till julafton, inte så långt kvar!!! :D

I dag ska jag och Carro gå till bibblan för att träffa Issa och Sandra :D. Det ska som vanligt bli jätteroligt! Sen ska vi spela (orkester) vilket inte kommer bli lika roligt men, men... Jag kommer hem ganska sent ikväll så det blir ingen blogg då, men jag ska försöka skriva imorgon om vad vi gör idag, dagen har ju inte kommit så långt än!

Nu ska jag försöka få det ännu finare här. Puss! /elvira

Stress till bussen

Hallu!

Som sista lektion idag hade vi spanska och läraren (Katja) drog över litelitegrann, men det var ändå för ycket! Jag höll på att missa bussen! När vi väl fick springa ut ur klassrummet rusade jag upp en våning till mitt skåp och slet ut mina grejer. Sen sprang jag iväg över skolgården och tänkte: "Om bussen redan är där nu så dör jag". Typiskt nog var bussen redan där men som tur var hade inte alla  gått på så jag hann in :). Jag fick en plats brevid min lillasyster nästan längst bak.
  Vi åt köttbullar som jag hade gjort och sen var det bara att börja plugga :(. Kemi och spanska, men det gick rätt bra. Efter en timma åkte Alicia (min syster) till en orkesterkonsert och efter ytterligare en timma åkte jag med bussen in till stan igen för att spela med mina underbara kompisar. Vi hade som vanligt jätteroligt tillsammans :D.

Nu ska jag se om det går att fixa ytterligare saker med designen. Fast jag är förstås JÄTTENÖJD Zoë, TACK <3!!!

Have it NICE!!! /Elvira

Konfirmation

Hej :)

Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar, jag har inte haft tid :S. I fredags var jag ju med Carro, igår hade vi orkesterkonsert nästan hela dagen och idag var det konfirmation :D. Vanligtvis har jag konfa på onsdagar fast typ en gång i månaden träffas vi också. Det var jätteroligt, jag lärde känna ännu fler :). Fast ärligt talat så tror jag att jag känner ungdomsledarna bättre än konfirmanderna :S. Men, men... Klockan sju skulle jag cykla hem från kyrkan (som ligger ungefär två kilometer från mitt hus) och det var mörkt, kallt och skitläskigt! Astrid fick skjuts och Louise bara försvann så när Klara hade svängt av till sig blev jag ensam kvar. Trots att det fanns gatlyktor tyckte jag att det var alldeles för mörkt och jag var superrädd att någon våldtäktsman eller något skulle komma och hoppa på mig. Men jag kom hem hel och nu sitter jag här och skriver :).

När man cyklar i mörker kan det vara bra om en lampa lyser upp vägen

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg och att veckan går fort, sen är det ju HÖSTLOV!!! /Elvira

Ny design!!

Hej!

Idag är jag världens lyckligaste!! Jag har fått en superfin ny bloggdesign av zoë<3!!! Tack hur mycket som helst Zoë!!! Själv är jag väldigt nöjd, vad tycker ni andra?

Idag på hemkunskapen stekte vi och panerade fisk och det blev riktigt gott! Först när man såg de ostekta fiskbitarna kändes det som att man skulle bli tvungen att trycka ner maten, men så blev det inte! Mums!
  Sen när jag kom hem fixade Zoë ( www.zoeboe.blogg.se ) min blogg, så jag kunde ju inte blogga, men jag fixade medmitt powerpoint till engelskaspeechet istället. Jag ska prata om Mamma Mia och det ska bli så himla kul! Min stora förebild Amanda Seyfried spelar huvudrollen. Det är hon som ärpåbild i headern. Asså, min blogg är så himla fin nu! Tack Zoë igen!!! Jag är så himla glad för det!!!
Den underbara tjejen Amanda!
Imorgon ska jag hänga med Carro hem :D. Vi får se om det blir någon blogg då, men jag ska försöka skriva så ofta jag kan!

Ha en bra torsdagkväll och fredag! /Elvira

Frida och Friskis :)

Hallu!

Idag efter skolan följde Frida med mig hem :D. Vi åt lite och pratade och hade roligt, sen fick vi skjuts av min mormor och morfar till Friskis och Svettis där vi tränade aeurobics (stavning?) tillsammans med Lina och Carro. Det var jätteroligt! När jag kom hem hade  pappa stekt pannkakor som vi åt, mums! Och snar, oc´m typ tjugo minuter, börjar Bonde Söker Fru!!! Så himla kul! Okej, så bra kanske det inte är, men jag har inte något att göra ändå... Vi har värsta slappt med läxor just nu tycker jag. Vi hade historiaprov idag och så har vi spanska och engelska tills nästa vecka och sen är det inte mer. Skönt! Provetgick bra tror jag. Det kändes som det iallafall!!

Mitt femåriga marsvin Ylvali <3 Här är mitt marsvin Ylvali. Visst är hon världens gulligaste?!

Have it NICE! /Elvira.

Musik

Hejsan!

Vi hade nyss musik och det var riktigt roligt! Vi har börjat öva på julsångerna och när vi sjöng favoritlåten Gå inte förbi så började jag tänka på att vi faktiskt ska sluta här om två år. Det kändes faktiskt lite sorgligt! Sen sjöng vi Ljuset i advent och då tänkte jag på texten vi skrev till den låten i 6:an och allt annat kul vi gjort tillsammans. Jag älskar alla i klassen och jag vill inte tappa kontakten, men jag vet att när vi slutar skolan här och börjar på gymnasiet så kommer jag tappa de flesta direkt efter själva skolavslutningen. Och jag vet att jag kommer gråta massor, det har jag redan gjort. Åhh, jag vill inte växa upp och tappa alla underbara vänner!!

Nu har Carro skaffat en blogg!!! Gå in på caroou.blogg.se ! Jag och hon sitter på uppis och bloggar båda två! Skitkul, Eva är såå skön!

Förresten Zoë ska fixa min design :D (jag kan ju ingenting :P)! Hon vill göra det!! Tack Zoë, Älskar dig!!!

Tyvärr blir det ingen bild idag heller, jag är ju inte hemma så jag har inga bilder på den här datorn... Men det kommer sen när jag är hemma och skriver :). Jag har köpt världens snyggaste jacka (bilder kommer sen) från VeroModa! Loove it! Den är grå med ett snyggt bälte i midjan!

See ya! /Elvira

Carros nya blogg!

Hallu!

Nu är jag på bibblan och tänkte skriva lite snabbt. Snart ska Carro fixa en blogg :D så jag ska inte skriva så mycket. Idag har jag försökt fixa designen litegrann fast jag vet inte om det funkade så bra :P. Men jag lär mig nog snart så det kan bli lite finare hoppas jag!
  Annars har det varit en ganska bra dag, typ vanliga lektioner. Musikteorin var jätterolig (som vanligt :P), vi fick typ jag vet inte vad man ska kalla det men det var kul iallafall!
 Nu börjar klockan bli mycket vi ska snart gå och spela och Carro måste ju fixa en blogg nu med, jag skriver hennes adress sen!

Have it NICE! /Elvira

Pluggdag

Hej allihopa!

Idag har jag mest pluggat och fixat bloggen :). Tyvärr fungerr det inte så bra, för det raderas hela tiden. Det här är den fjärde gången jag skriver och nu håller jag verkligen tummarna för att det sk funka!!

I fredags gick jag, Agnes och Carro på bio, vi såg Arn. Det var jättebra! Fast alla hade sagt att man skulle gråta massor, men jag grät bara litegrann... Men den var bra iallafall. Sen sov vi över hos Agnes och igår filmade vi en liten film som sen ska bli en film som hela klassen är med i. Hoppas vi får se den imorgon i skolan!! Det skulle vara så himla roligt! Nu orkar jag inte skria mer, fr om det raderas igen blir jag galen!!!

Ha det bra! /Elvira

RSS 2.0