Annorlunda

Ensam, trasig darrar så rädd.
Undangömd för att inte bli sedd.
Tårar rinner längs en mager kind.
Kall och frusen i en kraftig vind.
Liten, tunn och smutsig kropp.
Det finns inte längre någon gnista av hopp.
Alltid hatad har glömts bort.
Hatad för att vara av en annan sort.

Som en dans

Tjena!

Det var ett tag sen jag skrev nu, men om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat i helgen. Jag ville ta vara på tiden i slutet av sportlovet för att hinna med så mycket kul som möjligt innan jag tvingades att tänka på plugg igen... 

I fredags var jag och Carro på en helt underbar bio, I taket lyser stjärnorna. Någon mer som har sett den?
2009

Kram
2009

Vacker som en apelsin

2009


Idag var jag på Make Up Store för en sminkrådgivning eller vad man säger. Det var jätteroligt och jag fick massor tips om hur jag ska sminka mig och vårda min hud på bästa sätt. Sedan fick jag välja några produkter och då valde jag två ögonskuggor, en rouge och ett läppglans. Hon sminkade mig med orange för att det skulle framhäva det blåa i mina ögon.
2009
2009

Pussar
2009

Med en grön mössa

Hur många har sett Top Model Stockholm? Kommer ni ihåg vinnaren Hawa? Henne såg jag och min lillasyster på stan idag :). Vi följde efter henne in på Lindex och låtsades att vi skulle till rulltrappan så vi kunde gå förbi haha.

2009

Kram
2009

När nattsvarta tankar ofta närmas...

Hej!

Nyss såg jag på 90210 :). Jag älskar den serien, hur bra som helst! Men är det någon mer än jag som ser på det? Det verkar inte som det..
2009

Jag och min lillasyster fick en liten försenad AllaHjärtansDag-present idag. Nämligen Sex And The City boxen!!! Wohoo!! Så vi har sett några avsnitt idag :).

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att läsa Ljudet av ditt hjärta som jag hade beställt och kom med posten idag. God natt!
2009

När maten har varit ute

Hejsan!!

Idag var det sista prao-dagen. Det var lite tråkigt att gå därifrån men ändå lite skönt att det är över, för nu är det ju änligen sportlov!!

Snart kommer pappa hem med Kina-mat som vi ska mumsa på! Det kommer nog bli en vanlig fredag-kväll för min del med middag med familjen, Let´s Dance och en bra bok i reklampauserna :). 

Mamma har just gett världens sötaste marsvin ett päron att smaska i sig. Först var Ylvali lite skeptisk men nu äter hon lika glatt som Lillan.
2009
Kramar
2009

Vi är som systrar

Hello!

2009
Vem gillar du mest av tvillingarna?

Mary-Kate
2009

eller Ashley?
2009

Jag har just bakat en kladdkaka som jag ska ta med mig till proen imorgon, sista dagen.. Vill ni ha receptet?
Du behöver: 
200 g. mörk blockchoklad
1 tsk. bakpulver
4 ägg
2 dl. socker
2,5 dl. vetemjöl
200 g. smör

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker så att det blir fluffigt. Smällt chokladen och smöret. Blanda det med äggen och mjölet. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör försiktigt ihop det. Smöra och bröa en rund bakform ca. 25 cm. Grädda i mitten av ungnen ca. en kvart. Hoppas ni gillar det!

Puss
2009

It´s time

Heeeeeej!!

Idag ska jag på konfa så det blir inget inlägg i eftermiddag.. Men jag skriver lite nu istället :). Jag sitter som vanligt på praoen. Har ganska kul, kollar lite bloggar, facebook m.m. Rätt slappt och skönt. Och nästa vecka är det sportlov Wohoo!! Jag ska bl.a. se filmen I taket lyser stjärnorna med mina söta kompiser Lina och Carro :). Hoppas den är bra!! det tror jag för jag läste boken för ett tag sen och den var ju super!! OCh så ska jag läsa, träffa Emma, fira alla hjärtans dag och typ slappa :). Vad ska ni göra?

Puss 
2009

Innanför stängda dörrar

2009
Så här känns mitt huvud just nu. Instängt... Som att någon har stängt dörren.

Kram
2009

Nu

Förlåt att jag inte skrev igår när jag kom hem! Jag var så himla trött! Men idag skriver jag!

2009

Liten som jag är, men med drömmar så stora

Hej hej!

Nu sitter jag på praoen igen :). I eftermiddag ska jag få vara med och träffa en kund och se hur det går till, det ska bli roligt :).

Imorse var jag hos tandläkaren :S. Det gick väl bra... Berättar mer när jag kommer hem :). Kom bara på en sak: Se klippet David After Dentist på youtube! Askul!

Puss
2009

Du och jag

Hej :)

Jag är hemma idag, fick ledigt (jag vet inte om jag redan har skrivit det?). Det var nog bra för jag har nästan feber :S. Men jag ska verkligen vila upp mig för ikväll ska jag ju på teater! Och det får jag ju nte missa på grund av någon himla förkyldning!

Vad tycker ni om de här byxorna? Jag tycker de är skitfina men jag har redan för många jeans...
2009

Ha en bra fredag <3
2009

När vattenytan krusas

Hejsan!

Jag tror jag har börjat bli sjuk :( jag har iallfall haft ont i halsen hela dagen.. Men imorgon får jag vara ledig från praoen så då ska jag passa på att bli frisk för sen är det ju teater <3!

Jag har ett litet tips om man vill ha lockigt hår för en dag :). På kvällen innan man ska sova så kan man sätta upp en bulle/knut i håret och sen ta en litet dusch och blöta håret, fast inte så mycket bara så att det blir fuktigt liksom :). Och sen sover du i bullen och när du släpper ut håret så voilá! Ett tips är att ta lite hårspray så att det sitter kvar och om håret inte ser allt för trassligt ut så är det inte nödvändigt att borsta det. Jag har bild på det men jag tog med pappas kamera och den är helt annorlunda så jag kan inte ladda över bilden men den kommer väl någon annan dag :). Det blir en annan bild istället.
2009 En bild från i somras eftersom jag längtar till sommaren :).

Puss
2009

Man växer tills man är stor

Jag har blivit utmanad!! Av Lilian :)
.
Vilken mat äter du ofta?
Falukorv :(
När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av?
Jag tror jag hjälper till, eller jag hoppas det iallafall :P.
Var sitter du helst när du bloggar?
I vardagsrummet för det är där datorn står :P.
Köper du ofta Triss?
Nej aldrig, men jag brukar få någon lott i julklapp eller så.
Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Mallorca när jag var liten och vi firade morfars födelsedag :).
Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Tv3 TopModel <3.
Regler för utmaningen: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dom på deras bloggar. Be dom kolla in din och låt sedan personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

Jag utmanar Cornelia, Aschmanda, Felicia H och Jessica. (Orkar inte göra länkar och allt..)

Vet ni, på fredag ska jag på teater med Carro! Det ska bli askul, hon får två biljetter för hon praoar på teatern och då bjöd hon med mig. Tack Carro du är bäst!

Det kommer fler och fler, fast det blir ju aldrig fullt så stig bara på

Idag har jag fått en egen dator på prao-platsen :D. Och när jag kom in i morse så upptäckte jag att jag har slått nytt besöksrekord!! Men jag tänker inte säga med hur mycket för ni kommer bara skratta för att det inte alls är högt... Fast det är iallafall tvåsiffrigt! 

Förlåt att jag inte lägger ut några bilder men jag har ju inge på den här datorn.. Praoen är rätt kul :). Imorse var det möte som jag fick vara med på och jag ska få göra ett eget arbete sen. Dessutom ska min handledare kanske vara ledig på fredag så hon ska ringa min skola och fråga om hon får ge mig ledigt. JIPPIE!!! 

Ha en bra dag <3
2009



På vägen mötte jag min ängel

Nu sitter jag på praoen :) Min handledare skulle på möte så jag får sitta vid hennes dator och göra vad jag vill. Nyss var jag och handlade lite frukt och jag träffade Agnes på vägen dit :). Det var trevligt <3. Och på Hemköp så såg jag att en från dansklass (jag tror han heter Henrik) praoar där hihi. Det här stället är rätt nice förresten, i eftermiddag ska jag få vara med på "måndagsmötet" om jag vill, eler så får jag åka hem. Men jg tror jag stannar för det är lite kul att se. Alla är skitsnälla här :).
2009

RSS 2.0